reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

eh a ja cały dzien za domem ... i do tego mały z temperatura bosh ... :(

kasiula a co malemu jest????
a ty do pracy wrocilas?
Trzymajcie sie cieplutko i nie chorowac mi tu, macie zakaz, a to na pocieszenie:
bobas..jpg
dla Pawełka oczywiscie hihi

reklama
moje samopoczucie marne ... choc zaliczylam dzis fryzjer to jednak jestem zmeczona wszytskim mały niewiadomo skad dostal temperatury :( narazie spi ... ale cos czuje ciezka noc bedzie ...
Kasiula
A dałaś jakiś syropek przeciwgorączkowy...? Powinno pomóc :tak:
No a swoją droga temperatura z niczego sie nie bierze... może ząbki...? :-)

Dziewczyny jaki rozmiar ubranek noszą wasze maluszki? bo ja już nie wyrabiam z kupowaniem, co kupie nowego ciuszka to chłopaki ubiorą dwa razy i zamałe, teraz muszę kupować im na 74

u nas 62 przykrótkie a w 68 toniemy jeszcze a ze nie ma opcji po srodku to raz spodenki do kostki a raz pozawijane

Mogą być ząbki, może być zaczynająca się infekcja, może być trzydniówka...ale pewnie ząbki :)
chyba ząbki ...
Kasiula
A dałaś jakiś syropek przeciwgorączkowy...? Powinno pomóc :tak:
No a swoją droga temperatura z niczego sie nie bierze... może ząbki...? :-)
no dałam i powoli spadało ... i z rana jeszcze było srednio ale juz jest super gada i sie smieje ... yh koszmar wczoraj przeżyłam :)

a wlasnie jak ząbki to mozliwe ze tylko jeden dzien? yh

reklama
No to bardzo się cieszę że moje chłopaki nie różnią się od dzieci z pojedyńczych ciąż, biorąc pod uwagę że urodzili się w 33/34 tygodniu ciąży i mieli po 40cm

Do góry