reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

EJJJJJJJJJjjjjj dawac na czata, bo nawet nie mam z kim pogadac
plis..jpeg

reklama
wlasnie wyszla ode mnie kolezanka, i dobrze, bo jeszcze troche i musialabym jej krzywde zrobic!! ...
banAna
1. Powiedz mi - ta koleżanka to Polka czy Angolka???
2. Fajne masz koleżanki.... nie ma co... Ja bym tam jej odrazu dała popalić... są pewne granice wyrozumiałości... Juz ona by sie dowiedziała co ja myśle na pewne tematy... :evil:

Dobry wieczór kobitki
My z Sonia powoli sie aklimatyzujemy na nowym miejscu. Lot super bo dołączyła do nas babeczka ktora sama nie chciala leciec, zeby pogadac i wogole no i na max'a pomogła mi z małą :tak:

Mam pytanie za 100pkt
Kojarzycie karte EKUZ - wyrabia sie taka jak wyjeżdza sie za granice zeby opieke zdrowotna miec...
no i my mamy takie karty wyrobione w Irlandii bo dla nas Pl to "zagranica"... ;-)
Powiedzcie mi (może kojarzycie) czy na ta karte dostanę tez recepty ze znizką??(mam na mysli mleko...) :confused::confused::confused:
Może macie kogo zapytac...?

A czy ta karta nie "działa" przypadakiem w nagłych wypadkach typu: pobyt w szpitalu itd??

A my dziś przejechalismy z małym 400 km bylismy na targach motor show w Poznaniu troche się bałam tej podróży ale niepotrzebnie. Robilismy przerwy co godzine żeby mały mógl zmienic pozycję ciała i troche się rozprostować. Juniorek był super grzeczny w drodze porwrotnej nie zmruzył oka tylko cały czas bawił się moją reką teraz zasnął jak kamień (ciekawe ile pośpi po tak męczącym dniu).

Dziewczyny polecam wam zakup takiej silikonowej szczoteczki do dziąsełek i pierwszych zabkow zaklada się ją na palec i masuje dziąsełka mój maly to uwielbia !!! a kosztuje coś kolo 5 zł. Ja dodatkowo zaczęłam tez po karmieniu przecierać dziąsełka jalowym gazikiem nasaczonym woda aby oczyścic je z resztek mleka tak samo robiłam u starszego syna który ma teraz 11 lat i nigdy nie mial żadnych kłopotow z zabkami tylko na przeglądy sobie chodzimy 2 x w roku.

reklama
banAna
1. Powiedz mi - ta koleżanka to Polka czy Angolka???
2. Fajne masz koleżanki.... nie ma co... Ja bym tam jej odrazu dała popalić... są pewne granice wyrozumiałości... Juz ona by sie dowiedziała co ja myśle na pewne tematy... :evil:

polka. ode mnie z pracy.
ja jej nie znosilam,bo jest pusta i zarozumiala, po kilku spotkaniach od poznania jej przestalam sie do niej odzywac. potem mi sie jej zal zrobilo, jak zostala w ciazy,a ten chlopak ja zostawil. myslalam,ze wydoroslala i zmadrzala. zreszta wszyscy co ja znaja tez jej nie znosili,a potem pomagali z litosci.
jak widac zostala taka pusta jak byla, tylko dziecka szkoda, bo ojciec ma juz nowa rodzine, corke, drugie dziecko w drodze i jeszcze jego dziewczyna ma syna z pierwszego zwiazku. co prawda widywal go raz w tygodniu,ale ona wiecznie stwarzala problemy i zawsze robila na przekor,a teraz jak sie pozarli o alimenty to podobno juz nie przychodzi...

Do góry