reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

A my czekamy na zabka już prawie na wylocie i nic....
wczoraj myslalam ze mu go sama wyciagne, a dzisiaj slinienie i wpychanie wszystkiego na potege. Na szczescie dzisiaj go tak nie boli jak wczoraj, bo wczoraj to bylo straszne

reklama
Heheh, ja jak rzuciłam palenie to miesiąc pozniej w ciaze zaszlam hahahah.

A tak na powaznie to co lekarz to inna diagnoza wrrr.

Ja rzucilam palenie 2,5 roku temu i przytylam z 15 kg i nie moglam zajsc w ciaze. Musialam zgubic ten nadmiar kochanego ciala i dopiero jak wazylam 63kg to zaszlam uffffff, nawet w calej ciazy tyle nie przytylam co jak palenie rzucilam. Dzisiaj mam 67kg i jeszcze mi 4kg zostaly na zbyciu CHCE KTOŚ ?????????? hihihihi

Ja rzucilam palenie 2,5 roku temu i przytylam z 15 kg i nie moglam zajsc w ciaze. Musialam zgubic ten nadmiar kochanego ciala i dopiero jak wazylam 63kg to zaszlam uffffff, nawet w calej ciazy tyle nie przytylam co jak palenie rzucilam. Dzisiaj mam 67kg i jeszcze mi 4kg zostaly na zbyciu CHCE KTOŚ ?????????? hihihihi

Etna ja poprosze te twoje 4 kg ;-)

Hej dziewczęta ja się witam i zmykam. Coś kilogramy rozdajecie - ja też poproszę z 5 :)
Ja dziś standardowo wyjazd do W-wy po zakupki dla małego oczywiście, niunio z babcią. Miało być 3 h było 5!!! Torba pełna zakupów dla niunia oczywiście. Jak któraś jest z okolic W-wy polecam hurtownię w Starych Babicach-całą wyprawkę tam kupiliśmy, rzeczy tańsze niż na allegro :)
Synek już wykąpany i ululany a ja zmykam dokończyć oglądać film. Buziaki!

reklama
Dobry wieczór kobitki
My z Sonia powoli sie aklimatyzujemy na nowym miejscu. Lot super bo dołączyła do nas babeczka ktora sama nie chciala leciec, zeby pogadac i wogole no i na max'a pomogła mi z małą :tak:

Mam pytanie za 100pkt
Kojarzycie karte EKUZ - wyrabia sie taka jak wyjeżdza sie za granice zeby opieke zdrowotna miec...
no i my mamy takie karty wyrobione w Irlandii bo dla nas Pl to "zagranica"... ;-)
Powiedzcie mi (może kojarzycie) czy na ta karte dostanę tez recepty ze znizką??(mam na mysli mleko...) :confused::confused::confused:
Może macie kogo zapytac...?

Do góry