reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

a ja dostałam różę! i też się cieszę zwlaszcza, że mój mi rzadko kwiaty kupuje, a wręczył mi ja Kubolek, ledwo utrzymał:-D a poza tym nie mogę nażekac, bo kasy brak a kase na chuste już w tym miesiącu dostałam,a wlaściwie to chyba w zeszlym ale w kazdym razie niedawno

reklama
Witajcie byłam z Mateuszkiem u pediatry i lekarka sama nie była pewna co to jest za gula w mosznie powiedziała że albo przepuklina albo wodniak ale się dowiedziałam :-) dzisiaj na 11 mamy wizytę u chirurga zobaczymy. Najgorsze jest to że jak by to była przepuklina to u nas nie zrobią tej operacji tylko w szpitalu który jest ponad 100 kilometrów od nas, nie wyobrażam sobie że będę musiała zostawić jednego maluszka w domu a z drugim spędze kilka dni w szpitalu, coś okropnego, chociaż może to wodniak, mam taką nadzieję.

cleo my też czekamy na tatusi,później ma nas gdzieś zabrać :tak:
a co do prezentu top mam sobie wybrać bo jemu już brak pomysłów:-p
a ja znalazłam pasujący pierścionek do biżuterii którą dostałam na walentynki:-D

łał :) :):)
ja dostałam kolczyki, bardzo łądne ale nadają się na eleganckie wyjścia do sukienki itp :)

a ja dostałam różę! i też się cieszę zwlaszcza, że mój mi rzadko kwiaty kupuje, a wręczył mi ja Kubolek, ledwo utrzymał:-D a poza tym nie mogę nażekac, bo kasy brak a kase na chuste już w tym miesiącu dostałam,a wlaściwie to chyba w zeszlym ale w kazdym razie niedawno

najważniejsze że pamiętał :)

Milenka bardzo współczuję, ale ni martw się na zapas, będzie dobrze, musi być dobrze. Może to nic groźnego.

Witajcie byłam z Mateuszkiem u pediatry i lekarka sama nie była pewna co to jest za gula w mosznie powiedziała że albo przepuklina albo wodniak ale się dowiedziałam :-) dzisiaj na 11 mamy wizytę u chirurga zobaczymy. Najgorsze jest to że jak by to była przepuklina to u nas nie zrobią tej operacji tylko w szpitalu który jest ponad 100 kilometrów od nas, nie wyobrażam sobie że będę musiała zostawić jednego maluszka w domu a z drugim spędze kilka dni w szpitalu, coś okropnego, chociaż może to wodniak, mam taką nadzieję.
Milenka
Współczuje, ale przecież maluszek nie zostanie w domu sam - krzywda mu sie nie stanie ;-)
Zobaczysz, wszystko bedzie dobrze. Ważne ze ta narośl została wogóle zauważona :tak:

reklama
Do góry