reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

My również dołączamy się do "listopad 2009" dokładnie 28 :)
IMG 0622..jpg

reklama
mary mary :-D
butterfly Jojus rosnie jak na drozdzach. ostatnio byl chorutki i bylam z nim nawet dwa razy w szpitalu. zlapal jakiegos wirusa i ciagle wymiotowal i mial rozwolnienie. nic nie chcial jesc ani pic. schudl nam i nie mial w ogole humorku. ale juz jest o wiele lepiej.
wczoraj dostal pierwszy raz kaszke ryzowa z malinami. dosypalam mu do mleka lyzke tej kaszki i dalam, a dzis drugi raz. zadnych niepokojacych objawow nie ma, kupke zrobil sliczna i smierdzaca :-)
aktualnie rozmawia z tatusiem: blee, aguu, ahhh, ehhh, abuu, aaaj i takie tam :-D:-D:-D

ciesze sie dziewczynki ze juz mam ten internet bo sie stesknilam.

Witajcie u nas śnieg sypie strasznie więc nici ze spacerku. Mój Mateusz chyba ma przepuklinę
smilie2.gif
wyczułam gulkę u niego w mosznie (oczywiście oprucz jajek) ma jeszcze jedną normalnie się załamałam bo jeżeli to przepuklina to bez operacji się nie obejdzie
smilie2.gif
smilie2.gif

:-(
Na pocieszenie powiem Ci ze moi dwaj bracia jak byli malutcy tez mieli przepukline i kazdy przeszedl operacje i maja sie wspaniale ;-):-) dzieci o wiele lepiej znosza takie rzeczy niz dorosli i szybciej do siebie dochodza.
A tak na marginesie jak sobie pomyslalam ze mialabym miec takie dwie Joaśki to chyba bym nie dala rady :szok::-D o boze, teraz kregoslup mi siada, a jakbym miala miec podwojna dawke ciezarku na reku to co by bylo??? :szok::szok::szok: Podziwiam Ciebie i Bure - ma dwie coreczki :-)

My również dołączamy się do "listopad 2009" dokładnie 28 :)
Zobacz załącznik 221778

Witamy:) mały słodziak :-)
Jak fajnie ze tyle mam do nas dolacza :-D

Znacie to?

Prawdziwa kobieta:::

Nigdy nie ma:
1. Czasu
2. Pieniędzy
3. W co się ubrać

Zawsze ma:
1. Rację
2. Genialne dzieci
3. Męża idiotę

Z niczego potrafi zrobić:
1. Sałatkę
2. Kapelusz
3. Awanturę małżeńską

Trzy okresy w życiu kobiety:
1. Pierwszy: Psuje nerwy swojemu ojcu
2. Drugi: Psuje nerwy swojemu mężowi
3. Trzeci: Psuje nerwy swojemu zięciowi

Trzy zwierzątka prawdziwej kobiety:
NORKI ( w szafie )
JAGUAR ( w garażu )
OSIOŁ ( co na to wszystko zarobi)

butterfly Jojus rosnie jak na drozdzach. ostatnio byl chorutki i bylam z nim nawet dwa razy w szpitalu. zlapal jakiegos wirusa i ciagle wymiotowal i mial rozwolnienie. nic nie chcial jesc ani pic. schudl nam i nie mial w ogole humorku. ale juz jest o wiele lepiej.
wczoraj dostal pierwszy raz kaszke ryzowa z malinami. dosypalam mu do mleka lyzke tej kaszki i dalam, a dzis drugi raz. zadnych niepokojacych objawow nie ma, kupke zrobil sliczna i smierdzaca :-)
aktualnie rozmawia z tatusiem: blee, aguu, ahhh, ehhh, abuu, aaaj i takie tam :-D:-D:-D

ciesze sie dziewczynki ze juz mam ten internet bo sie stesknilam.

hej anadrii, napatrzylam sie na twoje maty i stojaki i musialam malej tez kupic,zeby nie myslala,ze jest gorsza od krystianka :)))))
wydaje mi sie,ze amelka zalapala tego wirusa od krystianka, w czwartek w nocy po wizycie u was bylam z nia w szpitalu--tez wymiotowala zolcia i rozwolnienie i nie chciala wogole jesc. na szczescie przeszlo po 48 h, ja dodatkowo jeszcze mialam goraczke.
dobrze,ze nasze dzieci juz zrdowe,ciezko patrzec, jak takie malenstwa sie mecza...:((

Dziewczyny takie wirusy po ustaniu objawow sa przez organizm jeszcze przez kilka dni rozsiewane, dlatego trzeba uwazac.

reklama
Znacie to?

Prawdziwa kobieta:::

Nigdy nie ma:
1. Czasu
2. Pieniędzy
3. W co się ubrać

Zawsze ma:
1. Rację
2. Genialne dzieci
3. Męża idiotę

Z niczego potrafi zrobić:
1. Sałatkę
2. Kapelusz
3. Awanturę małżeńską

Trzy okresy w życiu kobiety:
1. Pierwszy: Psuje nerwy swojemu ojcu
2. Drugi: Psuje nerwy swojemu mężowi
3. Trzeci: Psuje nerwy swojemu zięciowi

Trzy zwierzątka prawdziwej kobiety:
NORKI ( w szafie )
JAGUAR ( w garażu )
OSIOŁ ( co na to wszystko zarobi)

Hehe jakie to prawdziwe...

kobietki, niech Wam wszyscy zdrowieją szybciutko.

Do góry