reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Jak Wam mija Dzień Kobiet??
Jakieś spotkania, zloty ,prezenty??? coś mnie ominęło????????????????

Ja miałam wypawę do zuzu a teraz czekam na męża który jedzie z niespodzianką hihi :-)))))))))

reklama
hej anadrii, napatrzylam sie na twoje maty i stojaki i musialam malej tez kupic,zeby nie myslala,ze jest gorsza od krystianka :)))))
wydaje mi sie,ze amelka zalapala tego wirusa od krystianka, w czwartek w nocy po wizycie u was bylam z nia w szpitalu--tez wymiotowala zolcia i rozwolnienie i nie chciala wogole jesc. na szczescie przeszlo po 48 h, ja dodatkowo jeszcze mialam goraczke.
dobrze,ze nasze dzieci juz zrdowe,ciezko patrzec, jak takie malenstwa sie mecza...:((
ojej, bardzo mi przykro. nie wiedzialam ze Jojek moze jeszcze zarazac, zwlaszcza ze mial to juz tydzien ... czuje sie winna. :(

co do stojaczkow i mat hehehe to prawie wszystko to sa prezenty od rodzinki i znajomych. jedyne na co wydalam pieniadze to ta elektroniczna bujaczko-kolyska.
zycze Amelce zdrowka

Kilolek strasznie Ci współczuję tego domowego szpitala.. można samemu zwariować. Badź dzielna jak do tej pory:tak:
Dostałam dziś od M bukiecik tulipanó i kolczyki które sama sobie kupiłam;-):-D

Cleo daj znać co to za niespodzianka:tak:
Witam nową mamusię:-D

Jak Wam mija Dzień Kobiet??
Jakieś spotkania, zloty ,prezenty??? coś mnie ominęło????????????????

Ja miałam wypawę do zuzu a teraz czekam na męża który jedzie z niespodzianką hihi :-)))))))))

My tez czekamy z synkiem na Tatusia, i chyba też jedzie z prezentem bo zadzwonił i prosił, żebym wybrała zapach: malina? zielona herbata? algi? Już się boję :szok:
Dziś tatuś niemobilny więc to coś drobnego, chyba...
A w carefourze widziałam taką piękną torebkę TARANKO.... maleńka i TYLKO 219 zł...................:zawstydzona/y:
Jak nigdy sobie odmówiłam bo teraz zamiast po sklepach z babskimi ubraniami chodzę po sklepach dziecięcych. W Zarze przez oddział damski przeleciałam jak burza (zaznaczam, ze to mój ulubiony sklep i jeszczę rok temu obkupowałam się z nim z przesadą) i poleciałam do dziecięcego. Co za cudne ubranka dla dziewczynki, a ceny.............trampeczki dla chłopca ok 80 zł :wściekła/y:

Dodam tylko, że ostatnio mąż zabiera mnie w weekendy do sklepów, żebym się odprężyła hehehe Oczywiście wracam z torbą pełną ubranek nie dla siebie ale dla synka :-D

Ostatnia edycja:
cleo my też czekamy na tatusi,później ma nas gdzieś zabrać :tak:
a co do prezentu top mam sobie wybrać bo jemu już brak pomysłów:-p
a ja znalazłam pasujący pierścionek do biżuterii którą dostałam na walentynki:-D

Witajcie Ja urodziłam 8 listopada 2009 więc się do Was przyłączam, a urodziłam dwóch ślicznych chłopców Mateuszka i Patryka :-)
Witamy na forum kolejną mamusię bliźniaków, opowiadaj jak sobie radzisz z bliźniakami?
Witaj
No to mamy drugie bliźnięta w listopadówkach:tak:(chodź dziewczynki Burej są jeszcze z października chyba).
Gratuluję podwójnego szczęścia !!!
A maluszki jedno czy dwu-jajowe?
Dziewczyny Burej są nasze LISTOPADOWE i koniec kropka.
no

Dziewczyny a ja kurcze siedze od 2.00 i nie moge spac;o( moj zegar biologiczny jest nastawiny na ta wlasnie godzine, bo mala zawsze sie tak budzila). Ale teraz odkad spi w swoim pokoju to sie jej pozmienialo, i spi jak susel, a juz 3 nad ranem i nawet sie nie kreci ;o). Ale jestem nienormalana... ide sie polozyc, moze usne. Ciekawa jestem o ktorej Madelen mnie zbudzi ;o)
Oj nie wiem czy bym zasnela, gdyby mala byla w pokoju obok,
moze gdybysmy sami mieszkali, ale z tejsciowa to ona by pierwsza biegla do pokoju ..... brrrr

Cześć dziewczyny!!! Dawno mnie tu nie było i widzę, że się forum pozmieniało... No, no... Tak w skrócie tylko powiem, że u nas wszystko ok. Konrad waży juz 7kg i jest baaaardzo grzeczniutki. Jest zdrowy i od prawie miesiąca przesypia całą noc. Kładę go o 22 a wstaje między 7 a 9 wiec jestem wypoczęta :))) Jedynym naszym problemem jest ciemieniucha i sucha skóra na ciele małego. Walczymy jednak z tym więc mam nadzieję, że wkrótce problem zniknie...
Cala przespana noc to sukces, moj dosc długo spał, ale jak go na noc dokarmialam butelka :( Teraz jestesmy na samym cycu i co 3 godz pobutka.
Witajcie u nas śnieg sypie strasznie więc nici ze spacerku. Mój Mateusz chyba ma przepuklinę
smilie2.gif
wyczułam gulkę u niego w mosznie (oczywiście oprucz jajek) ma jeszcze jedną normalnie się załamałam bo jeżeli to przepuklina to bez operacji się nie obejdzie
smilie2.gif
smilie2.gif
Ojej biedactwo, ja tam nawet nie wiem jak sprawdzic ta przepukline, uswiadomcie mnie.
My również dołączamy się do "listopad 2009" dokładnie 28 :)
Zobacz załącznik 221778
witamy koleja listopadowke, opowiedz cos o was

Ale ja mialam zaleglości.........

Klaudzia i jak z tym twoim becikowym?

reklama
Znacie to?

Prawdziwa kobieta:::

Nigdy nie ma:
1. Czasu
2. Pieniędzy
3. W co się ubrać

Zawsze ma:
1. Rację
2. Genialne dzieci
3. Męża idiotę

Z niczego potrafi zrobić:
1. Sałatkę
2. Kapelusz
3. Awanturę małżeńską

Trzy okresy w życiu kobiety:
1. Pierwszy: Psuje nerwy swojemu ojcu
2. Drugi: Psuje nerwy swojemu mężowi
3. Trzeci: Psuje nerwy swojemu zięciowi

Trzy zwierzątka prawdziwej kobiety:
NORKI ( w szafie )
JAGUAR ( w garażu )
OSIOŁ ( co na to wszystko zarobi)
dobre:-)
W Zarze przez oddział damski przeleciałam jak burza (zaznaczam, ze to mój ulubiony sklep i jeszczę rok temu obkupowałam się z nim z przesadą) i poleciałam do dziecięcego. Co za cudne ubranka dla dziewczynki, a ceny.............trampeczki dla chłopca ok 80 zł :wściekła/y:
też uwielbiam zarę i jej ciuchy dla dzieci:-) tylko te ceny mi się nie podobają a jak jest wyprz... to hulaj duszo :-)
Kamcia ten pierscionek też z brylantem ? :) to już by super pasował do całości :):p
a wy tak na poważnie??:-)
a ja sie pochwalę dostałam biustonosz:-) i zestaw fitness do ćw:-)

Do góry