C
Cleo1981
Gość
Kiloleka a o co poszło że aż bójka haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ehhh ja tez byłam na spacerku ale nie był zbyt udany, bo moje dziecko się pobiło z innym w piaskownicywina była tamtego chociaż pretensji nie mam, bo to tylko dzieci, a mój okazuje się nie da sobie w kaszę dmuchać. Też w sumie dobrze, ale wstyd mi trochę było
no i ostatecznie musiałam zaryczańca z piasku cąłego wycierać (wydlubywac z nosa, oczy, buzi
) aż sam zaproponowal opuszczenie placu zabaw
a zwykle to muszę go wołami wyciagać stamtąd
hehe oczywiście mowa o Kubusiu :-) chociaż Michaś chyba chciał bratu pomoc, bo jak się zaczęła awantura to się obudził i zaczął drzec w niebo głosy
mi tui od razu mi lepiej!
o mamusiu:
A my po spacerku z Igorkiem, który smacznie sobie spał (jak zawsze:-) ), świeciło słoneczko ach....cudownie....kozaki na nogach okulary słoneczne na nosie a co !![]()
ehhh ja tez byłam na spacerku ale nie był zbyt udany, bo moje dziecko się pobiło z innym w piaskownicywina była tamtego chociaż pretensji nie mam, bo to tylko dzieci, a mój okazuje się nie da sobie w kaszę dmuchać. Też w sumie dobrze, ale wstyd mi trochę było
no i ostatecznie musiałam zaryczańca z piasku cąłego wycierać (wydlubywac z nosa, oczy, buzi
) aż sam zaproponowal opuszczenie placu zabaw
a zwykle to muszę go wołami wyciagać stamtąd
hehe oczywiście mowa o Kubusiu :-) chociaż Michaś chyba chciał bratu pomoc, bo jak się zaczęła awantura to się obudził i zaczął drzec w niebo głosy
No super, tzn wszystko bedzie dobrze teraz musicie tylko cierpliwie poczekacWitajcie byliśmy u chirurga i u Mateuszka to prawdopodobnie wodniak ale mamy obserwować, za 6 miesięcy do kontroli.
kilolek brawo dla malego!!!! niech sie bronia, lepiej niz ma byc ciapa....hahahahah;-)
Ula wypadki sie przeciez zdarzaja, wiadomo, ze nigdy w zyciu nie zrobilabys tego specjalnie...nie martw sie, napewno nic mu nie bedzie...pewnie bardziej sie bidulek przestraszyl niz z bolu tak plakal....ie doluj sie, wszystkim nam sie przecieztakie gapowate momenty zdarzaja...glowa do gory;-)