reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Łeee... to widze, ze nie jestem sama z bólem pleców. Czasem sie boje, ze jak sie schyle, to juz nie wstane. A dzieciatko coraz ciezsze :tak:

Tez sie zastanawialam ostatnio jak to jest z dzieckiem w samolocie w razie gdybym miala leciec do siostry w odwiedziny. Dzieki mary mary za wyjasnienie.

reklama
watppie ze sa bo zazwyczaj za duzo zajmuje takie zdjecie wiec wydaje mi sie ze wszedze trzeba
a jakie ty masz programy do zmniejszania ?
Kiedys mialam VSO, ale nie wiedzialam nigdy do jakiego rozmiaru zmniejszac zdjecie, a teraz mam w tym laptopie Microsoft Office Manager ale jest fatalny i wlasnie dzisiaj sie zalamalam :-(

Martolinka szybkiego powrotu do zdrowia zycze ;-);-);-)

Etna
ja zmniejszam w menagerze i bardzo sobie chwale.... tyle ze teraz mi wygasl i musze wykupic a szkoda mi kasy, wiec musze pokombinowac i sciagne probna wersje jeszcze raz :-D

Martolinka szybkiego powrotu do zdrowia zycze ;-);-);-)

Etna ja zmniejszam w menagerze i bardzo sobie chwale.... tyle ze teraz mi wygasl i musze wykupic a szkoda mi kasy, wiec musze pokombinowac i sciagne probna wersje jeszcze raz :-D
to jak znajdziesz to podeslij mi jakiegos linka, bede wdzieczna jak cholera :laugh2:

O kurcze! jak to możliwe? To musi być niespodzianka :)))) ale wcale takiej bym nie chciała :)
Dziś przechodziłam koło apteki i myslałam o zakupie testu ciążowego...hmmm
i co kupilas?
Córcia zniosła lepiej niż mama :-D
Cały dzien spokój, cośtam sobie gadała pod nosem i sie rozglądała. Marudziła słownie 10min jak juz wyszłysmy z samolotu bo była już głodna :-D
A jak tam ja karmilas i przewijalas???
Ta puszka musiala byc zamknieta?

i co kupilas?

A jak tam ja karmilas i przewijalas???
Ta puszka musiala byc zamknieta?

z tego co sie orientuje to jedzenie mozna przewozic normalnie wiec pewnie nie musiala byc zamknieta. jedynie plynow nie mozna tzn tylko 100ml.

Mary podawalas malej cos do picia przy starcie i ladowaniu? bo slyszalam ze tak trzeba.

i jeszcze jedno pytanko, czy twoj wozio sklada sie w calosci czy trzeba rozlozyc na czesci? tzn osobno rama i gondola? no i czy np. napakowalas jakies rzeczy do torby z wozka? bo jak w lecie polecimy to nie wiem jak wszystko zabiore (pomieszcze) jak mozna miec tylko 1 bagaz podreczny :confused2:

reklama
Do góry