Kasiiula
mamusia Pawełka :)
haftem krzyżykowymwow!!!!! ale cudo!!!jak to jest zrobione????
śliczności dawaj znac na bieżąco jak ci idzieKasiula wyszywa krzyżykami.
Ja też
teraz rabie portret Kubusia o taki: (to na razie wzór)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haftem krzyżykowymwow!!!!! ale cudo!!!jak to jest zrobione????
śliczności dawaj znac na bieżąco jak ci idzieKasiula wyszywa krzyżykami.
Ja też
teraz rabie portret Kubusia o taki: (to na razie wzór)
a nie gadali ze mieszankę dla dziecka bierzesz do samolotu? ze to jakaś substancja dziwna itp ?wcale nie glupie
Dzieci do 2 roku życia nie maja swojego miejsca siedzącego i jadą na kolanach/rękach rodziców. Mają specjalne pasy ktore przypina sie do pasów rodzica i to tyle![]()
polecam ...Mam do Was pytanie.
Wiecie może czy istnieje cos takiego na ecie jak galeria zamknięta?
Tzn. chodzi mi o to ,że chciałabym dodawać zdjęcia małego ale tylko widoczne byłyby po wpisaniu hasła(nie chce by inni oglądali)
Jeśli istnieje proszę o link , bo chce by na bierząca bliższa i dalsza rodzina widziała Patrysia;-)
Aż szkoda, że nie umiem haftować....
Witajcie mamusie
Długo mnie nie było, ale z własnej głupoty złapałam grypę.O dziecko na spacerku sie dba , ale zeby sama włozyc czapke i grubszy szalik to nie i teraz sa skutki
Leze tak od niedzieli i chyba wybiore sie jutro do lekarza bo nic nie jest lepiej. Wypiłabym wielki kubek mleka z czosnkiem ,ale nie wiem , czy małemu (jest na piersi) nie zaszkodzi.Ogólnie zaleca sie unikanie mleka i juz sama nie wiem![]()
OFICJALNIE JESTEM ZA ZALOZENIEM WATKU pt "Nasza tworczosc". Co wy na to? Mozna by bylo tam zamieszczac nie tylko hafty ale i inne ciekawe arcydziela. I ogolnie pogadac co i jak.
Ja troszkę bazgrolę ołówkiem. Ale chyba nie na tyle, żeby się tym chwalićmoze ktoras mama szydełkuje albo maluje
![]()
pozwól ze same bysmy to ocenily;-)Ja troszkę bazgrolę ołówkiem. Ale chyba nie na tyle, żeby się tym chwalić![]()