reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
a wiadomo już co u niej?? zrobiła w końcu ten test??
ja to na razie nie dałabym rady i nie chcę , może za jakieś 2-3 lata ;-)

dziubasek ale jak się zdarzy to się będziesz cieszyć ?? myślę że tak :tak:

dziunka oby wszystko wyszło dobrze , a jeśli chodzi o zdrowie to nie ma co oszczędzać ;-)
pewnie, że bym się cieszyła :)))
Jutro chyba kupię test!
DZIUBASEK, ale news byłby!!! Tylko skoro karmisz piersią, to jest mniejsze prawdopodobieństwo chyba?? Mój gin mowił, że do końca 3 miesiąca po porodzie to prawie 100%, że się nie zajdzie, a później ryzyko większe, tym bardziej gdy przerwy między karmieniem powyżej 6 godzin bywają.
Mój mąż też coś przebąkiwał, ze może od razu lepiej, ale mój lekarz po cesarce kazał 9 miesięcy odczekać..
róznie to bywa z tymi cesarkami :)))) czasem jak kobiety wcześniej zachodza to nic się nie dzieje1

podejrzenie jest :))) ale nie potwierdzone!
jutro kupę test i sparawdzimy.
Niby nie powinnam, ale jakoś dziwnie ciążowo się czuję i nie zabezpieczaliśmy się :szok:
zobaczymy :laugh2::eek:

czyli mam trzymac kciuki ? :-D:-D:-) ale fajnie... ja gdybym sie nie bala kolejnej ciazy to tez bym juz chciala. a tak pewnie troszke mi zajmie czasu az strach minie.... :-(

ja tez. ciazy jak ciazy,czasami tesknie za brzuszkiem, ale porod :no:

no porod mialas OKROPNY... myslalam o Tobie i Katrenki jak sie meczylam przy swoim...
wniosek? czy w anglii porod musi byc naprawde taki masakryczny????

z epiduralem porod jeszcze bym przezyla ale musialabym miec zaaplikowany od poczatku co jest niestety niemozliwe ale ostatnie 2/3 miesiace ciazy nigdy nie chcialabym powtorzyc i zadnemu wrogowi bym nie zyczyla...
no a niestety musze sie liczyc z tym ze na 90% tak wlasnie bedzie....

reklama
nie moze byc tak zle...poprostu takie mialysmy szczescie...a raczej pecha...
ja sie smieje, ze jesli jeszcze kiedys bede rodzic to od drzwi bede krzyczec,ze chce epidural...:-D:-D:-D

Do góry