reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
a wiadomo już co u niej?? zrobiła w końcu ten test??
ja to na razie nie dałabym rady i nie chcę , może za jakieś 2-3 lata ;-)

dziubasek ale jak się zdarzy to się będziesz cieszyć ?? myślę że tak :tak:

dziunka oby wszystko wyszło dobrze , a jeśli chodzi o zdrowie to nie ma co oszczędzać ;-)
pewnie, że bym się cieszyła :)))
Jutro chyba kupię test!
DZIUBASEK, ale news byłby!!! Tylko skoro karmisz piersią, to jest mniejsze prawdopodobieństwo chyba?? Mój gin mowił, że do końca 3 miesiąca po porodzie to prawie 100%, że się nie zajdzie, a później ryzyko większe, tym bardziej gdy przerwy między karmieniem powyżej 6 godzin bywają.
Mój mąż też coś przebąkiwał, ze może od razu lepiej, ale mój lekarz po cesarce kazał 9 miesięcy odczekać..
róznie to bywa z tymi cesarkami :)))) czasem jak kobiety wcześniej zachodza to nic się nie dzieje1

podejrzenie jest :))) ale nie potwierdzone!
jutro kupę test i sparawdzimy.
Niby nie powinnam, ale jakoś dziwnie ciążowo się czuję i nie zabezpieczaliśmy się :szok:
zobaczymy :laugh2::eek:

czyli mam trzymac kciuki ? :-D:-D:-) ale fajnie... ja gdybym sie nie bala kolejnej ciazy to tez bym juz chciala. a tak pewnie troszke mi zajmie czasu az strach minie.... :-(

ja tez. ciazy jak ciazy,czasami tesknie za brzuszkiem, ale porod :no:

no porod mialas OKROPNY... myslalam o Tobie i Katrenki jak sie meczylam przy swoim...
wniosek? czy w anglii porod musi byc naprawde taki masakryczny????

z epiduralem porod jeszcze bym przezyla ale musialabym miec zaaplikowany od poczatku co jest niestety niemozliwe ale ostatnie 2/3 miesiace ciazy nigdy nie chcialabym powtorzyc i zadnemu wrogowi bym nie zyczyla...
no a niestety musze sie liczyc z tym ze na 90% tak wlasnie bedzie....

reklama
nie moze byc tak zle...poprostu takie mialysmy szczescie...a raczej pecha...
ja sie smieje, ze jesli jeszcze kiedys bede rodzic to od drzwi bede krzyczec,ze chce epidural...:-D:-D:-D

Do góry