reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

właśnie wróciłam z Kubą ze spaceru , ale mnie zasypało wyglądałam jak bałwan ;-) no ale mój wózek daje rade nawet w spore zaspy jak wjechałam (sypie momentami tak że nic nie widać) to się z nich wydostałam bez większego problemu :-)

reklama
:-D

a kupa ma wpływ na szczepienie :confused::baffled::confused:
marchewka na co??? daj przepis nie badz taka

pisałam na watku o wizytach... mały mial 2 tygodnie biegunke... smecta i inne leki nic nie dawało. Nie mial innych objawow, zdrowe, radosne dziecko. Lekarka bała sie bakterii i zrobiła badanie moczu i krwi a tam jak w zegarku. Czekamy teraz na posiew kału i zobaczymy. Jak na razie zaleciła dicoflor i marchew- pół kilo marchwii gotowanej przez 2 godziny w litrze wody i zmiksowane na papke.Podajemy po 50 ml przed kazdym karmieniem. i działa:tak::tak: a mały je z checia marchewke:tak: Ta biegunka moze byc oznaka alergii ale diagnoze ma postawic jaj przyjda wyniki badań:happy2:;-)

co ty robisz na tym spacerku przez 4 godziny?????? :szok::szok::szok:
do centrum 30 min i z powrotem to juz godzina, troszke pochodzilysmy po sklepach. w urzedzie miasta pol godz razem z podaniem herbatki (mleko za szybki mi stygnie na spacerze) i jakos zeszlo.

dziewczyny wilkinsons ma super promocje na pampersa !!!!! podwojne opakownie,w zaleznosci od rozmiaru-3ki chyba 74szt, 4ki - 60 oba za £5.97. 2ki tez tanio,juz nie pamietam za ile,chyba podobnie. ja kupilam 3ki,a potem w domu sprawdzilam, ze mam ich baaaardzo duzo,bo jak ktos przynosil to zawsze 3ki,sprobuje wymienic na 4

z kapiela probowalam,mala ja uwielbia i zwykle sie od razu uspokaja.wczoraj tez,ale tylko na 5 min, chociaz woda byla na pewno ciepla,ajak ja wyjelam i probowalam ubrac to dopiero sie rozdarla.zwykle nie marudzi.wtedy juz przyszla pora na suszarke

Ostatnia edycja:
hehehe. No i z firanki nie zapominaj :wściekła/y: szczyt normalnie... jak tak mozna sie smiac z ludzi ? :-D:-D:-D:-D

Mamulica mnie az szoklo wczoraj :szok::szok::szok: pierwszy raz z nimi na czacie aktywnie uczestniczylam i polapac sie za chiny na poczatku nie moglam.... straszne plotkary z listopadowek :-D:-D
:-D:-D:-D:-D

Ja wymiękłam pierwsza haha:-D

:-D:-D:-D

to wc Nas najbardziej ciekawi, jesteśmy swinie ja i KAsiula wiem :-D

Musisz musisz, to niezwykły czat w Naszym wykonaniu:-D

hahahaha:-D:-D:-D
Zapraszamy jeszcze raz , dziś piątek , może się Wam uda wygospodarowac czasu trochę:-D
Mimo zmęczenia mamy naprawdę poczucie humoru co nie Klaudzia haha:-D
Kilolek Ciebie też dzis chce widziec i nie wykrecaj się kanapkami i wc :-D
och ty!!!!! dziękuje za zaproszenie ;-):-p

pisałam na watku o wizytach... mały mial 2 tygodnie biegunke... smecta i inne leki nic nie dawało. Nie mial innych objawow, zdrowe, radosne dziecko. Lekarka bała sie bakterii i zrobiła badanie moczu i krwi a tam jak w zegarku. Czekamy teraz na posiew kału i zobaczymy. Jak na razie zaleciła dicoflor i marchew- pół kilo marchwii gotowanej przez 2 godziny w litrze wody i zmiksowane na papke.Podajemy po 50 ml przed kazdym karmieniem. i działa:tak::tak: a mały je z checia marchewke:tak: Ta biegunka moze byc oznaka alergii ale diagnoze ma postawic jaj przyjda wyniki badań:happy2:;-)
i Antek ta marchewkę je????? :szok::szok::szok::szok: w szoku jestem, ze takiemu malemu dziecku jeśc marchewkę kazali :szok:

i Antek ta marchewkę je????? :szok::szok::szok::szok: w szoku jestem, ze takiemu malemu dziecku jeśc marchewkę kazali :szok:

No właśnie też byłam w szoku i nie wiedziałam , czy sie posłuchać, ale z drugiej strony to ona jest lekarzem i chyba wie co robi i jej zaufałam.. I jak na razie nie żałuję- nic mu od tej marchewki nie jest i nie ma już biegunki. Zobaczymy czego dowiemy sie w poniedziałek;-):tak:

do centrum 30 min i z powrotem to juz godzina, troszke pochodzilysmy po sklepach. w urzedzie miasta pol godz razem z podaniem herbatki (mleko za szybki mi stygnie na spacerze) i jakos zeszlo.

dziewczyny wilkinsons ma super promocje na pampersa !!!!! podwojne opakownie,w zaleznosci od rozmiaru-3ki chyba 74szt, 4ki - 60 oba za £5.97. 2ki tez tanio,juz nie pamietam za ile,chyba podobnie. ja kupilam 3ki,a potem w domu sprawdzilam, ze mam ich baaaardzo duzo,bo jak ktos przynosil to zawsze 3ki,sprobuje wymienic na 4

z kapiela probowalam,mala ja uwielbia i zwykle sie od razu uspokaja.wczoraj tez,ale tylko na 5 min, chociaz woda byla na pewno ciepla,ajak ja wyjelam i probowalam ubrac to dopiero sie rozdarla.zwykle nie marudzi.wtedy juz przyszla pora na suszarke

katrenki tez pisala o promocji :tak: jutro napewno zerkne :tak: a 3jki sa do 9kg chyba wiec starcza na dlugooooo ;-)

a suszarka widze niezawodna :-D

No właśnie też byłam w szoku i nie wiedziałam , czy sie posłuchać, ale z drugiej strony to ona jest lekarzem i chyba wie co robi i jej zaufałam.. I jak na razie nie żałuję- nic mu od tej marchewki nie jest i nie ma już biegunki. Zobaczymy czego dowiemy sie w poniedziałek;-):tak:

heh fajnie z ta marchewka. pewnie antos nabierze slicznego kolorku na buzce z tej marchewki :tak: najwazniejsze ze biegunka przeszla:tak:

Ja od polowy lutgo zapisuję się na fitness z siostrą- będziemy się motywować wzajemnie;-);-)
mary wzruszył mni ten film:tak::tak: ale na dzień dzisiejszy ciazy mowie nie:no::no:
za dobrze pamietam jej koncowke, szpital, pobyt na patologii:no::no:

martolinka koncowke mialysmy bardzo podona wiec wiem co czujesz do tego moje swedzenie przez ostatnie 2 miechy a i tak jakos ciagnie mnie coraz bardziej do nastepnego dzidziusia :tak::tak:

Nie wiem czy Was nadrobie bo mi glowa peka.

I pewnie Was zanudze, ale rewelacji zwiazanych z chrzcinami nie koniec :baffled:

Wczoraj mialo byc becikowe na koncie + rodzinne. Mam karte przedpłacona. No i nie ma i nie ma, dzis juz wszyscy znajomi mieli zasiłki i my wciaz brak srodkow na koncie :baffled: dzwonie do mopsu a oni mowia ze wyslali i musi byc juz na karcie. No nic, znowu sprawdzam, nie ma. W koncu zadzwonilismy do banku, a oni ze owszem pieniadze sa, tyle i tyle, ale nie moge wyjac bo z tej karty mozna tylko raz w miesiacu:confused: Pytam sie "Jak to?Przeciez mozna bylo wyciagac trzy razy w miesiacu!" Mozna bylo, ale na starych kartach (w grudniu odbieralam nowa, bo stara stracila waznosc i rodzinne za grudzien wyciagnelam 1 stycznia). I mowie mu ze mnie nikt o tej zmianie nie poinformowal, a on na to ze pozostaje zlozyc skarge do mopsu. W poniedzialek bede dzwonic z awantura :cool:
Ale co mi po awanturze jak kasy nie mam, a jutro chrzciny :wściekła/y: moja rodzinka zrzutke zrobila i nam pozycza jedno szczescie... A ja juz mam dosc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry