mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
mamulica
I jak? Byłaś u tego gina? Co powiedział..?
Jak chłopaki przeżyli bez ciebie..? ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
we wtorek przecież idęmamulica
dzieki za odp. w takim razie bede dawacja co prawda nie z uk, ale gripe water podaje, pomaga, daje czasem nawet do 6 lyzeczek dziennie, koncze druga butle
aaaa to nie pamietałam kiedy to...we wtorek przecież idę
teraz to jeszcze mam @![]()
mary,cudowne!!!
mary,cudowne!!!
powinni to obowiazkowo wyswietlac tym, ktore decyduja sie na aborcje![]()
;-)Witam w mglisty poranek
Jestem dziś niesamowicie wyspana. Antek zasnął wczoraj o 20 i odbudził się o 3.20, zjadł , zasnął, obudził się o 7 , zjadł zasnał i śpi dalejja chce tak juz zawsze
Właśnie uświadomiłam sobie, ze nadszedł czas , gdy zachodziłyśmy w ciąże- Iza chyba już o tym wspominała;-);-) a to było ROK temu - mi wydaje sie jakby wczoraj.Popatrzyłam wczoraj na zdjęcie testu ciążowego, który zrobiłam i na śpiącego Antka i nic innego nie przychodzi mi do głowy tylko CUD
M zamierza uczcić dzień poczęcia małego -19 lutego. No cóż każdy powód dobryJa zawzięcie bede sledzić forum listopad2010 jak tylko sie pojawi.
Dziś wybieramy się na impreze rodzinna do MalborkaMałego zostawiam z siostra.Pierwszy raz wychodzimy gdzies tylko we dwoje
![]()