reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
;-)Witam w mglisty poranek:tak:
Jestem dziś niesamowicie wyspana. Antek zasnął wczoraj o 20 i odbudził się o 3.20, zjadł , zasnął, obudził się o 7 , zjadł zasnał i śpi dalej:tak::tak: ja chce tak juz zawsze:-D:-D
Właśnie uświadomiłam sobie, ze nadszedł czas , gdy zachodziłyśmy w ciąże- Iza chyba już o tym wspominała;-);-) a to było ROK temu - mi wydaje sie jakby wczoraj.Popatrzyłam wczoraj na zdjęcie testu ciążowego, który zrobiłam i na śpiącego Antka i nic innego nie przychodzi mi do głowy tylko CUD :happy2:
M zamierza uczcić dzień poczęcia małego -19 lutego. No cóż każdy powód dobry:blink:Ja zawzięcie bede sledzić forum listopad2010 jak tylko sie pojawi.
Dziś wybieramy się na impreze rodzinna do Malborka:tak:Małego zostawiam z siostra.Pierwszy raz wychodzimy gdzies tylko we dwoje:-D

;-)Witam w mglisty poranek:tak:
Jestem dziś niesamowicie wyspana. Antek zasnął wczoraj o 20 i odbudził się o 3.20, zjadł , zasnął, obudził się o 7 , zjadł zasnał i śpi dalej:tak::tak: ja chce tak juz zawsze:-D:-D
Właśnie uświadomiłam sobie, ze nadszedł czas , gdy zachodziłyśmy w ciąże- Iza chyba już o tym wspominała;-);-) a to było ROK temu - mi wydaje sie jakby wczoraj.Popatrzyłam wczoraj na zdjęcie testu ciążowego, który zrobiłam i na śpiącego Antka i nic innego nie przychodzi mi do głowy tylko CUD :happy2:
M zamierza uczcić dzień poczęcia małego -19 lutego. No cóż każdy powód dobry:blink:Ja zawzięcie bede sledzić forum listopad2010 jak tylko sie pojawi.
Dziś wybieramy się na impreze rodzinna do Malborka:tak:Małego zostawiam z siostra.Pierwszy raz wychodzimy gdzies tylko we dwoje:-D

My zaszlismy 23 lutego :) i tez sa plany imprezowe :) Tez patrze na mala i mysle ze to cud :) a co do spania - Ida tak spi od 4 dni - jest wiec szansa ze to sie utrzyma

Hej dziewczynki!!! O rajuśku ale się stęskniłam za forum, oczywiście w laptopie padł nam dysk i nie miałąm dostepu do świata z 2 tygodnie! Oczywiście straciłam zdjęcia z początku ciąży z malunim brzuszkiem itd jak sobie przypomnę to niech drzwi ścisną mojego mężą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Na szczęście resztę zdjęc mamy w innych msc ale tak miło mi było patrzec na siebie z poczatku ciazy a tu dupa :-( Nie wiem czy nadaze czytac co naskrobałyscie :confused: Widzę wiele wątków nowych, ale najpierw wejdę na kłopociki z naszymi dzieciaczkami coby zobaczyc czy z moim wszystko ok. Pozdrawiam.

Pamiętacie mnie jeszcze????????????????? :-D

reklama
Eh ja po ciąży robiłam badania i morfologie mam wzorcową (a przy wypisie ze szpitala hgb miałam 8, natomiast mam bardzo wysokie OB, bo az 48 i nie wiem od czego :( lekarz powiedział, że może to dlatego, że jeszcze byłam w połogu i krwawiłam, no i 2 zęby do leczenia kanałowego były. muszę teraz OB powtórzyć.
Co do drugiego dziecka, to ja przez swoją niewydolną macicę nie urodzę sn, a mówiłam, że kolejnej cc to ja nie chcę , ale to było kiedyś ;-) teraz myślę o rodzeństwie dla Martysi, jednak nie wcześniej niż za 2-3 lata, chyba, że zdarzy się "wypadek przy pracy" ;-)

Do góry