reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziewczyny, pamiętacie..?
YouTube- Ja Jestem - Arka Noego

a teraz takie duże są już z nami... :-)

achhhh ja tez sie wzruszylam... powiem wam ze jestem gotowa na kolejnego smerfa ale ze wzgledow finansowych i przerazliwej paniki bycia znowu w ciazy (niestety koncowka bardzo zle mi sie kojarzy) wstrzymam sie jeszcze jakied 2/3 lata.... no chyba ze cos mi strzeli do glowy to moze juz za rok zaczne starania :-D

prawda???? Ciesze sę, ze ktos mnie rozumie!!!!
Śmieją się ze mnie, mojej biednej tuczonej świnki, zjedzonego chomika i mieszanego pas! i jeszcze tego, ze chodzę do wc!:-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehehe. No i z firanki nie zapominaj :wściekła/y: szczyt normalnie... jak tak mozna sie smiac z ludzi ? :-D:-D:-D:-D

O kurde!!!! Ja chyba koniecznie muszę obkumać wchodzenie na tego czata!!!!
Co Wy tu wypisujecie?????????:-p:-D:-D:-D

Mamulica mnie az szoklo wczoraj :szok::szok::szok: pierwszy raz z nimi na czacie aktywnie uczestniczylam i polapac sie za chiny na poczatku nie moglam.... straszne plotkary z listopadowek :-D:-D

hehe mowilam ci :-p ale wczoraj grzecznie przed polno ca jeszcze poszłysmy spac :)
Ja wymiękłam pierwsza haha:-D

nie wierze :-D:-D pewno do 1 mnie obgadywalyscie... i biednego Kilolka hehehehehe:-D
:-D:-D:-D

prawda???? Ciesze sę, ze ktos mnie rozumie!!!!
Śmieją się ze mnie, mojej biednej tuczonej świnki, zjedzonego chomika i mieszanego pas! i jeszcze tego, ze chodzę do wc!:-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to wc Nas najbardziej ciekawi, jesteśmy swinie ja i KAsiula wiem :-D

O kurde!!!! Ja chyba koniecznie muszę obkumać wchodzenie na tego czata!!!!
Co Wy tu wypisujecie?????????:-p:-D:-D:-D
Musisz musisz, to niezwykły czat w Naszym wykonaniu:-D

hehehe. No i z firanki nie zapominaj :wściekła/y: szczyt normalnie... jak tak mozna sie smiac z ludzi ? :-D:-D:-D:-D
to Kasia wymyusliła, przynajmniej lepsze od mojej koszuli , wałków i całej reszty co wymysliła haha

Mamulica mnie az szoklo wczoraj :szok::szok::szok: pierwszy raz z nimi na czacie aktywnie uczestniczylam i polapac sie za chiny na poczatku nie moglam.... straszne plotkary z listopadowek :-D:-D

hahahaha:-D:-D:-D
Zapraszamy jeszcze raz , dziś piątek , może się Wam uda wygospodarowac czasu trochę:-D
Mimo zmęczenia mamy naprawdę poczucie humoru co nie Klaudzia haha:-D
Kilolek Ciebie też dzis chce widziec i nie wykrecaj się kanapkami i wc :-D

reklama
Ja mogłabym miec kolejne ale urodzenie naturalnie mnie przeraża (miałam cc) także z tego powodu na Patryku kończe.Będzie jedynakiem.;-)

A ja się czuje jakoś tak nieciekawie tzn. jak patrze w lusterko to nie mogę uwierzyć,że tak tragicznie wyglądam i te wory pod oczmi:szok: - tragedia.

No i dziewczyny jeśli myślicie ,że macie gdzieś daleko to ja wam powiem, że ja mam na przystanek autobusowy najbliżyszy 3,5km !!
Właśnie dziś czeka mnie wyprawa własnie przez te super zasypaną wioske na przystanek .
Z jedej strony to mnie cała ta sytuacja śmieszy a zdrugiej to mi sie płakać chce , bo na dodtaek śnieg zaczął padać a do dentysty muszę jechać.. ehh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry