reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Hej dziewczynki!!! O rajuśku ale się stęskniłam za forum, oczywiście w laptopie padł nam dysk i nie miałąm dostepu do świata z 2 tygodnie! Oczywiście straciłam zdjęcia z początku ciąży z malunim brzuszkiem itd jak sobie przypomnę to niech drzwi ścisną mojego mężą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Na szczęście resztę zdjęc mamy w innych msc ale tak miło mi było patrzec na siebie z poczatku ciazy a tu dupa :-( Nie wiem czy nadaze czytac co naskrobałyscie :confused: Widzę wiele wątków nowych, ale najpierw wejdę na kłopociki z naszymi dzieciaczkami coby zobaczyc czy z moim wszystko ok. Pozdrawiam.

Pamiętacie mnie jeszcze????????????????? :-D

Ja codziennie wgrywam zdjecia do picassy a potem z niej zaraz przesylam do web albums. I jak padnie mi dysk to zdjec nie trace :tak:

U nas przygotowania do chrztu, ktory odbedzie sie za 2,5 godz pelna para:
Ja siedze na bb, Asia spi w chuscie, a Julia oglada bajki :-D:-D:-D:-D
Tylko A porzadny, jechal tort i ciasta zawiezc do restauracji :sorry2:

Hej dziewczynki!!! O rajuśku ale się stęskniłam za forum, oczywiście w laptopie padł nam dysk i nie miałąm dostepu do świata z 2 tygodnie! Oczywiście straciłam zdjęcia z początku ciąży z malunim brzuszkiem itd jak sobie przypomnę to niech drzwi ścisną mojego mężą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Na szczęście resztę zdjęc mamy w innych msc ale tak miło mi było patrzec na siebie z poczatku ciazy a tu dupa :-( Nie wiem czy nadaze czytac co naskrobałyscie :confused: Widzę wiele wątków nowych, ale najpierw wejdę na kłopociki z naszymi dzieciaczkami coby zobaczyc czy z moim wszystko ok. Pozdrawiam.

wlasnie ostatnio sie zastanawialam co z toba?:tak: o mnie tez ostatnio padl dysk ale udalo sie odzyskac dane z pulpitu i tam zdjecia z brzuszkiem uff na szczescie:tak:

wlasnie ostatnio sie zastanawialam co z toba?:tak: o mnie tez ostatnio padl dysk ale udalo sie odzyskac dane z pulpitu i tam zdjecia z brzuszkiem uff na szczescie:tak:

Sprawa wyglądała tak: laptop Toshiba na gwarancji, mąż zawióżł frajerom do serwisu, którzy pytali się co zgrac na płytę co jest niezbędne, mąż oczywiście ze zdjęcia. Oni po 2 tygodniach oddają twierdzac, że nie udało im się.................................albo nie udało, albo nie umieli, albo zapomnieli???????????????????????????????????? A ja mam tylu znajomych komputerowców, którzy pewnie bardziej by się postarali......... No idę kopnąc męża w tyłek ze złości.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja robie dokładnie tak jak dziunka wszystkie fotki zgrywam do picasy :-) a potem wrzucam na stronkę i tym samym w razie jakiejś awarii nic nie trace ;-)
a co do informatyków to uleńko masz rację , mam kilku kolegów i wiem jak traktowali klientów ,a jak robili sobie czy znajomym ,klienci czekali po 2 tygodnie na naprawienie usterki którą tak naprawdę mogli zrobić w godzinkę czy dwie

Sprawa wyglądała tak: laptop Toshiba na gwarancji, mąż zawióżł frajerom do serwisu, którzy pytali się co zgrac na płytę co jest niezbędne, mąż oczywiście ze zdjęcia. Oni po 2 tygodniach oddają twierdzac, że nie udało im się.................................albo nie udało, albo nie umieli, albo zapomnieli???????????????????????????????????? A ja mam tylu znajomych komputerowców, którzy pewnie bardziej by się postarali......... No idę kopnąc męża w tyłek ze złości.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no i masz ci los, nam wlasnie odzyskal dane znajomy informatyk, za grosze w porownaniu ile normalnie by wzial:tak: wniosek zeby ufac ztylko znajomym komputerowcom:tak:

Właśnie uświadomiłam sobie, ze nadszedł czas , gdy zachodziłyśmy w ciąże- Iza chyba już o tym wspominała;-);-) a to było ROK temu - mi wydaje sie jakby wczoraj.Popatrzyłam wczoraj na zdjęcie testu ciążowego, który zrobiłam i na śpiącego Antka i nic innego nie przychodzi mi do głowy tylko CUD :happy2:
....
Dziś wybieramy się na impreze rodzinna do Malborka:tak:Małego zostawiam z siostra.Pierwszy raz wychodzimy gdzies tylko we dwoje:-D
O tym samym mowilam wczoraj mezowi na spacerku, ze wlasnie listopadowe mamusie ruszaj do boju, a on na poczatku za nic nie mogl skmac o co mi chodzi :cool2:, szybko mu sie zapomnialo :sorry2:, ale jak juz zaskoczyl to sie smial, ze my dopiero w lutym zadzialalismy, bo liczyli mi od ostatniej miesiaczki 14 lutego :-D
no pewnie !!!!!!
wspolczuje z powodu zdjec, klapa, no ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo tzn. musicie zadzialac nad nowymi zdjeciami z brzuszkiem :happy2:

No masz troche do nadrobienia, no i my jeszcze czatujemy wieczorkami

U nas przygotowania do chrztu, ktory odbedzie sie za 2,5 godz pelna para:
Ja siedze na bb, Asia spi w chuscie, a Julia oglada bajki :-D:-D:-D:-D
Tylko A porzadny, jechal tort i ciasta zawiezc do restauracji :sorry2:
dziunka trzymaj sie, musisz byc dzielna, oddychaj najlepiej przepona :-D:-D:-D

reklama
z tym drugim dzidziusiem to ja bym chciala troche jeszcze poczekac:cool2:, a wpadki bym nie chciala, chcialabym zaplanowac kolejna ciaze jak ta pierwsza, ale zobaczymy co zycie przyniesie i jak sie tabletki sprawdza :cool2::dry::cool2:, a najyzej ginkowi podrzuce tego brzdaca na wychowanie :zawstydzona/y:

Do góry