reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ja mogłabym miec kolejne ale urodzenie naturalnie mnie przeraża (miałam cc) także z tego powodu na Patryku kończe.Będzie jedynakiem.;-)

A ja się czuje jakoś tak nieciekawie tzn. jak patrze w lusterko to nie mogę uwierzyć,że tak tragicznie wyglądam i te wory pod oczmi:szok: - tragedia.

Swieży ogorek na oczy albo maska i sie poprawi. Zrob sobie makijaz i odrazu lepiej sie poczujesz. Pamietaj nie jestes sama ;-) Wszystkie pewnie wygladamy podobnie ;-):-D:-D

Ps. Twoj maluszek jest starszy o dzien od mojej ;-)

reklama
Ja mogłabym miec kolejne ale urodzenie naturalnie mnie przeraża (miałam cc) także z tego powodu na Patryku kończe.Będzie jedynakiem.;-)

A ja się czuje jakoś tak nieciekawie tzn. jak patrze w lusterko to nie mogę uwierzyć,że tak tragicznie wyglądam i te wory pod oczmi:szok: - tragedia.
zgadzam się z iloną dobry makijaż i maseczka zrobią robotę , ja też jak na siebie patrzę to jestem przerażona (głównie na zdjęciach bo w realu to chyba mam jakieś lustra wyszczuplające :-) ) chciałabym już wyglądać jak sprzed ciąży a tu się zapowiada długa droga jeszcze :-( no ale cóż muszę się wziąść za siebie bo do przyjazdu do PL chciałabym już normalnie wyglądać , poza tym będziemy robić chrzciny na wielkanoc i chciałabym wejść w jakiś kostium a nie kupować kolejny tylko większy :tak:
myślę że przy odrobinie samozapracia damy radę ;-)

u mnie to samo, tylko kupa wczoraj byla na szczescie. a o 9 wieczorem jak sie rozdarla, jakby kto ja ze skory obdzieral. pierwszy raz wlaczylam suszarke. 5 sekund, oczy jak spodki i patrzy sie na mnie jakby pytala: mama,co to????
5-10 min i spala. ale pol godz pozniej juz wstala. wlasnie probuje zjesc swoja piastke. dzisiaj robi to wyjatkowo intensywnie.i jeszcze czasami wklada ja za gleboko i sie dlawi:szok:. o cycu wczesniej tez zapomnij, na szybko dalam troche modyfikowanego (mam takie gotowe w kartonie uht, tylko podgrzac) a potem sciagnelam.
a spaceru dzisiaj miala prawie 4 godz:-)

czy ktoras z dziewczyn z uk uzywala gripe water? bo dzisiaj kupilam i jej dalam i baki wprawdzie leca, ale zastanawiam sie, czy moze o nie po tym tak wyla:baffled:
co ty robisz na tym spacerku przez 4 godziny?????? :szok::szok::szok:

My dzisiaj idziemy pierwszy raz od nie wiem kiedy przebic sie przez zaspy, bo sliczna pogoda
A ja wiem,że czat jest,że czatujecie i ubaw po pachy :-) tylko jakoś nie iem jak się dostać na ten czat :nerd:
masz jave zainstalowaną? a znasz stronkę z czatem

:-D:-DMy właśnie ze spacerku wróciliśmy:tak:Cudowna pogoda tylko nie wszystkim chce się odśnieżać:sorry2: Mały jak tylko zobaczył kombinezon usmiech od ucha do ucha - już wiedział co się święci:tak::tak:
Od wtorku robimy śliczną kupkę więc pewnie to poniedziałkowe szczepienie w końcu wypali.... ale na wszelki wypadek mam dziś jeszcze ugotować jedną porcję marchewki.
Dziewczyny jak to dobrze było w końcu wywietrzyć się, w taką śliczną pogodę:tak:;-):happy2:

Ja od polowy lutgo zapisuję się na fitness z siostrą- będziemy się motywować wzajemnie;-);-)
mary wzruszył mni ten film:tak::tak: ale na dzień dzisiejszy ciazy mowie nie:no::no:
za dobrze pamietam jej koncowke, szpital, pobyt na patologii:no::no:

reklama
:-D
dzięki za namiary na czat:-)
a prosze bardzo i do zobaczenia wieczorkiem na czcie :-D bo tam ruch zaczyna sie od 21 :-D
:-D:-DMy właśnie ze spacerku wróciliśmy:tak:Cudowna pogoda tylko nie wszystkim chce się odśnieżać:sorry2: Mały jak tylko zobaczył kombinezon usmiech od ucha do ucha - już wiedział co się święci:tak::tak:
Od wtorku robimy śliczną kupkę więc pewnie to poniedziałkowe szczepienie w końcu wypali.... ale na wszelki wypadek mam dziś jeszcze ugotować jedną porcję marchewki.
Dziewczyny jak to dobrze było w końcu wywietrzyć się, w taką śliczną pogodę:tak:;-):happy2:
a kupa ma wpływ na szczepienie :confused::baffled::confused:
marchewka na co??? daj przepis nie badz taka

My wlasnie wrocilismy ze spacerku 40 min, tylko ja sobie do pchania pod gorke wzielam meza :cool2:, bo tak to drzew do lasu nie biore :cool2:
no i 15 min odsniezalismy wyjazd z domu :baffled:
no i na koniec maz mnie wrzucil w zaspe, nie daruje mu tego, wezme go nastepnym razem z nienacka

Do góry