reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
mają małe to przednie kółko, więc nie jest idealnie, chociaż można dokupić terenowe i wtedy będzie zapewne git :tak:... ale za to świetnie się sprawdza na ostrych zakrętach... np w domu jest idealny :-p potrafi zawrócić w miejscu...

Jak dla mnie super!!! po sniegu tez nim jezdzilam (nie takim jak w PL ale jednak) i nie stawial oporow. na ogrodzie mam kamyczki i po nich tez dawal rade. chodniki, dziury itp itp to dla buzza pestka :tak: a tak jak pisala Iza zawsze mozesz dokupic przednie kolo terenowe i bedzie ok ale wydaje mi sie ze i na zwyklym bys sobie poradzila :tak:;-)

dzięki za info

dziunka, ale masz pod górkę z tymi chrzcinami
Ja mam nadzieję, że rodzinka nie zadzwoni z taką samą informacją:sorry2:

nic mi lepiej dzisiaj nie mow, bo moj synek jeszcze takiego popisu jak dzisiaj nigdy nie dal. Cały dzien puszczal smierdzace baki nie do wytrzymania, a od 17 to juz byl w jedym ryku i nawet nie wziol cyca. Nie wiem cy to kolki, ale napewno nie mogl zrobic kupy, kropelki pomagaly na chwile, po kapaniu tez nie chcial cyca i dalam mu bebiko w butli i sie przynajmniej najadl. Koszmar jakis, a teraz sie jeszcze rzuca, ale nie placze jednym ciagiem mam nadzieje zeo 22 padnie ahhhhhh szkoda gadac
u mnie to samo, tylko kupa wczoraj byla na szczescie. a o 9 wieczorem jak sie rozdarla, jakby kto ja ze skory obdzieral. pierwszy raz wlaczylam suszarke. 5 sekund, oczy jak spodki i patrzy sie na mnie jakby pytala: mama,co to????
5-10 min i spala. ale pol godz pozniej juz wstala. wlasnie probuje zjesc swoja piastke. dzisiaj robi to wyjatkowo intensywnie.i jeszcze czasami wklada ja za gleboko i sie dlawi:szok:. o cycu wczesniej tez zapomnij, na szybko dalam troche modyfikowanego (mam takie gotowe w kartonie uht, tylko podgrzac) a potem sciagnelam.
a spaceru dzisiaj miala prawie 4 godz:-)

czy ktoras z dziewczyn z uk uzywala gripe water? bo dzisiaj kupilam i jej dalam i baki wprawdzie leca, ale zastanawiam sie, czy moze o nie po tym tak wyla:baffled:

czy ktoras z dziewczyn z uk uzywala gripe water? bo dzisiaj kupilam i jej dalam i baki wprawdzie leca, ale zastanawiam sie, czy moze o nie po tym tak wyla:baffled:
ja co prawda użyłam tylko raz i nie płakał potem więc chyba zadziałało
na silne kolki polecam sab simplex :tak:, kupowałam szwagierce na ebay sprowadzane z Niemiec i naprawdę dały radę bo oni już nie mieli siły do swojego dziecka

nam nie pomogl niestety

A sprobuj ja do cieplej wody wlozyc i polewac brzuszek. Tak mi doradzila polozna, i pewnego dnia w kryzysowym momencie , nalalam wody i ja wykapalam. Dodam ze byla juz po kapieli. Zadzialalo :-D Aha i od kilku dni nie podaje jej zadnych kropelek na kolke ;-) tylko herbate z kopru hipp

A sprobuj ja do cieplej wody wlozyc i polewac brzuszek. Tak mi doradzila polozna, i pewnego dnia w kryzysowym momencie , nalalam wody i ja wykapalam. Dodam ze byla juz po kapieli. Zadzialalo :-D Aha i od kilku dni nie podaje jej zadnych kropelek na kolke ;-) tylko herbate z kopru hipp

jak dla mnie woda na kolki czy jakikolwiek bol brzuszka REWELACJA. Ja sama gdy tylko brzuch mnie boli wskakuje pod prysznic albo do wanny przechodzi od razu...

A wiec przylaczam sie do Twojej rady Ilonko! :tak::tak:;-) no i woda uspakaja tez i meczy wiec dzidzia padnie po kapieli od razu :)

Dziewczyny przez tego czata wczoraj nie moglam zasnac caly czas sie zastanawialam czy nie sprobowac zalaczyc tego neta jeszcze raz hehehe uzalezniajace to....:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry