A ja bym chciała żeby Zośka już chodziła i gadałaEch, ale ja bym chciała, żeby już dogoniły rówieśników. Moja przyjaciółka urodziła 2 tygodnie temu córeczkę 4240g. Jest podobnej wielkości, co moje 2,5 miesięczne dziewczyny...
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
no niestety bardzo mi przkro :-( jak pech to pech a juz myślałam, ze upchnę Kubę u ktrejś babci a ttu we wtorek mają mi przywieźć zmywarę, a póxniej mam wizytę u gina, a tym razem naprawdę muuuuszę juz iśćAgissa - ładnie przybiera Twoja panna - ponad dwa razy szybciej niz moja jesli to nie nazbyt wscibskie z mojej strony to powiedz, z czym idziesz do psychatry?
INFO NT TRZECIEGO SPOTKANIA: W PRZYSZŁY WTOREK W GODZINACH OKOŁOPOŁUDNIOWYCH LISTOPADÓWKI I NIE TYLKO Z WAWY I OKOLIC SPOTYKAJĄ SIE W GALERII MOKOTÓW WSTEP Z DZIECMI I BEZ DZIECI, JAK KTO CHCE W PROGRAMIE POGADUCHY I POLOWANIE NA WYPRZEDAZE
do trzech razy sztuka...
A
aga4444
Gość
ja też tak mamcały czas jestem głodna....no to trzymam kciuki, żeby lekarz potrafił Ci pomóc. Jestem ciekawa co poradzi. U mnie zamiast braku apetytu są napady wilczego apetytu
ale wam fajnoAgissa - ładnie przybiera Twoja panna - ponad dwa razy szybciej niz moja jesli to nie nazbyt wscibskie z mojej strony to powiedz, z czym idziesz do psychatry?
INFO NT TRZECIEGO SPOTKANIA: W PRZYSZŁY WTOREK W GODZINACH OKOŁOPOŁUDNIOWYCH LISTOPADÓWKI I NIE TYLKO Z WAWY I OKOLIC SPOTYKAJĄ SIE W GALERII MOKOTÓW WSTEP Z DZIECMI I BEZ DZIECI, JAK KTO CHCE W PROGRAMIE POGADUCHY I POLOWANIE NA WYPRZEDAZE
A ja bym chciała żeby Zośka już chodziła i gadała
a jak juz bedzie chodzila i gadała to ją bedziesz uwaznie ogladac w poszukiwaniu wyłącznika, albo chociaż sciszacza
no niestety bardzo mi przkro :-( jak pech to pech a juz myślałam, ze upchnę Kubę u ktrejś babci a ttu we wtorek mają mi przywieźć zmywarę, a póxniej mam wizytę u gina, a tym razem naprawdę muuuuszę juz iść
do trzech razy sztuka...
szkooda, no ale jak sie umówimy na tańcach chustowych, to staniesz na głowie, zeby przyjsc
kilolek
podwójna listopadowa mama
pewnie :-)szkooda, no ale jak sie umówimy na tańcach chustowych, to staniesz na głowie, zeby przyjsc
ale gina musze załatwic teraz nie mam wyjścia
pewnie :-)
ale gina musze załatwic teraz nie mam wyjścia
bez dwóch zdan.. !!!
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja do gina tez sie umowilam eh w piatek ciekawe czy wszystko okej ...
a pytanie mam czy was tez boli brzuch? tzn narzady? czasem jak nosze synka to czuje ten bol albo jak dotykam sie po nim czuje co w srodku z jednej strony jakis narzad twardy eh nie iwem cyz to normalne bo nie pamietam jak to bylo przed zajsciem w ciaze
a pytanie mam czy was tez boli brzuch? tzn narzady? czasem jak nosze synka to czuje ten bol albo jak dotykam sie po nim czuje co w srodku z jednej strony jakis narzad twardy eh nie iwem cyz to normalne bo nie pamietam jak to bylo przed zajsciem w ciaze
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a moze coś Ci zaszylija do gina tez sie umowilam eh w piatek ciekawe czy wszystko okej ...
reklama
katrenki
Fanka BB :)
a ja tak z innej beczki ... czy wy tez zrobilyscie sie takie emocjonalne...bo ja to teraz sie strasznie latwo wzruszam i becze...az sama sobie czasem mysle,ze durna jestem.....