No i przede wszystkim musimy znaleźć księdza który nie bedzie nam robił problemów z racji tego ze nie jesteśmy małżeństwem..
Ja tez musze takiego znalezc, mam nadzieje ze sie uda bez wiekszych problemow ;-)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i przede wszystkim musimy znaleźć księdza który nie bedzie nam robił problemów z racji tego ze nie jesteśmy małżeństwem..
Ten lezaczek jest przesliczny. Jaka to firma? Zastanawiam sie czy kupic, bo niedlugo wymiekniemy i nie bedziemy miec sil na tanczenie z mala po pokoju a wlasciwie ja nie bede miec, bo A tak ja przyzwyczail jak byl w domu i teraz wroci do pracy, a ja co? Chociaz do kiedy taki lezaczek starczy...do 3 miesiaca?
Moja niunia juz nie miesci sie w zaden rozek, a mam trzy i prawie nie uzywane (no jakies dwa tyg tylko). Chyba czas zaczac sprzedawac.
my sprawiliśmy małemu coś takiego Lezaczek - bujaczek 2w1 FISHER PRICE wibracja HIT! (852580153) - Aukcje internetowe AllegroTen lezaczek jest przesliczny. Jaka to firma? Zastanawiam sie czy kupic, bo niedlugo wymiekniemy i nie bedziemy miec sil na tanczenie z mala po pokoju a wlasciwie ja nie bede miec, bo A tak ja przyzwyczail jak byl w domu i teraz wroci do pracy, a ja co? Chociaz do kiedy taki lezaczek starczy...do 3 miesiaca?
Moja niunia juz nie miesci sie w zaden rozek, a mam trzy i prawie nie uzywane (no jakies dwa tyg tylko). Chyba czas zaczac sprzedawac.
Ja wlasnie poluje na jakas hustawke bo mala teraz taka marudna ze caly prawie dzien na rekach, odkad skonczyla 10 tyg. zrobila sie krzykliwa i wymusza na nas raczki i bujanie. Moja mama wraca do Polski w styczniu wic nie bedzie juz komu bujac, heh. Bez hustawki bedzie tragedia, nic w domu nie zrobie.
Jeszcze tez wchodzi w gre nosidelko, bo jak obiad ugotowac? Mam nadzieje ze mala szybko zmadrzeje i bedzie sie bawic sama troche.
my sprawiliśmy małemu coś takiego Lezaczek - bujaczek 2w1 FISHER PRICE wibracja HIT! (852580153) - Aukcje internetowe Allegro
można bujać , wibrę włączyć to małemu pupką trochę potrzęsie ;-) a jak będzie większy to przerobić na fotelik , w sumie super sprawa :-)
u mnie rożek się wogóle nie sprawdził , wyprułam z niego rzepy i wkładam do wózka jako materacyk
Moj synek dostal taki lezaczek na swieta i super sprawa, teraz moze z nami jesc sniadania w kuchni, spi w nim, nie ma problemu jak po jedzeniu trzeba glowke troche wyzej uniesc, nawet w lazience sie sprawdzil jak nie mialam go z kim zostawic, jest zgrabny i przede wszystkim leciutki no i do 18kgmy sprawiliśmy małemu coś takiego Lezaczek - bujaczek 2w1 FISHER PRICE wibracja HIT! (852580153) - Aukcje internetowe Allegro
można bujać , wibrę włączyć to małemu pupką trochę potrzęsie ;-) a jak będzie większy to przerobić na fotelik , w sumie super sprawa :-)
u mnie rożek się wogóle nie sprawdził , wyprułam z niego rzepy i wkładam do wózka jako materacyk
klaudzia
Skoro rozmowa z tesciową nie skutkuje to może rozmowa z mężem pomoże.,..? Myślałas o tym? Może jemu uda się na nią wpłynąć...? Przecież tak nei powinno być...!!!!
Fajnie, że już masz chrzciny za sobą ( a własciwie twój synek ;-)). My bedziemy się szykować na okolice marca ale w Pl więc jeszcze trochę czasu jest. Wszystko od rocznej rozpiski rejsów Ł zależy, która oczywiście jeszcze nawet stworzona nie została.
u nas wigilia przebiegla tak sobie, mala troche marudzila, ale nie bylo tragedi, za to potem jak przyszla pora spania nie mogla zasnac bonie bylo kapania...tarla oczka, ledwo patrzyla ale za nic nie chciala spac, wiec wrocilismy do domu, wykadalismy ja kolo 11-ej polozylismy do wyrka i dziecka nie bylo....tak wiec dla Amelki nie ma nocy dopoki nie ma kapieli no coz...z drugiej strony dobrze, ze ma juz jakies nawyki,,,
U nas tez bardzo dobrze
Cała wigilie przespala a pozniej wziela sie za otwieranie prezentow ;-)
No i byla zachwycona lezaczkiem od przyszlego taty chrzestnego