reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

witam ja znów tylko na chwilę.... :-(

mam nadzieję że u was Święta równie udane jak u nas :-)
i że każda mama szczśliwa i zadowolona...
u mnie wszystko sper pięknie.. prezenty i wogóle...

ale pogoda do bani...:baffled: wszędzie na ulicach lodowisko... a tu jeszcze solą i piaskiem nie sypią...
no i takim sposobem wzoraj wylądowaliśmy w rowie zjeżdżając z górki:dry::zawstydzona/y:
no ale nikomu nic się ine tało na szczęście i sąsiedzi zawieźli nas do domu a dziś już wyciągnli nasze autko i można dalej śmigać...
ale normalnie masakra się robi... a te debile nic nie działają.. wrrr.. z domu nie można się nawet ruszyć..:no:.:wściekła/y:
wiem co czujesz, jak my wychodzilismy z domu to D jedna reka trzymal wozek druga mnie bo ciagle wpadalam w poslizg....:zawstydzona/y: na szczescie juz u nas puszcza bo zabic sie bylo mozna na tych cholernych chodnikach i tez ani grama piasku:dry:

reklama
u nas to dbają tylko o ulice a na chodnikach to masakra :wściekła/y:, w centrum to przynajmniej mają podgrzewane chodniki to ślizgawek nie ma a w pozostałej części miasta to można by na łyżwach jeździć , pod domem to sami sypneliśmy soli żeby się nie zabić na schodach

u nas to dbają tylko o ulice a na chodnikach to masakra :wściekła/y:, w centrum to przynajmniej mają podgrzewane chodniki to ślizgawek nie ma a w pozostałej części miasta to można by na łyżwach jeździć , pod domem to sami sypneliśmy soli żeby się nie zabić na schodach
podgrzewane chodniki????:eek: wow...:-D u nas niestey nawet w centrum jest masakra...chociaz tam by posypali:dry: tak sobie ostatnio pomyslalam, ze jak policzyc ile wydadza na leczenie tych co sobie kuku zrobili przez upadki to duuuuzo taniej by jednak ten piasek wyszedl....i nikt by nie cierpial

wiem co czujesz, jak my wychodzilismy z domu to D jedna reka trzymal wozek druga mnie bo ciagle wpadalam w poslizg....:zawstydzona/y: na szczescie juz u nas puszcza bo zabic sie bylo mozna na tych cholernych chodnikach i tez ani grama piasku:dry:
u nas też dzisiaj trochę już puściło..
ale podobno od wtorku ma być powtórka z rozrywki...:-(

oh mi coraz trudniej wstawać... ledwo przytomna jestem i nie kontaktuję. Nie wiem czy karmiłam i o której, musze sobie zapisywać. A teraz jak maluch zaczął przesypiać więcej godzin - potrafi 6 a nawet 8 godzin przespac to jeszcze musze w nocy mleko ściagać, bo jak mnie obudzi o 4 w nocy to ja mam piersi jak melony, mało nie eksploduja, a on na raz tego nie zje, więc godzinkę mam z głowy :baffled:
także wcale mnei nie cieszy to prawie przesypianie nocy, zwlaszcza, ze jak sie takw nocy wypości to potem w dzień co 1,5 godziny woła :dry:

mam nadzieje, ze tu nie bo strach wyjsc z dzieckiem na spacer, jak ide sama to sie boje, ze sie przewroce i wozek mi np na ulice pojedzie...nie mam nic przeciwko zimie, ale ten lod to jest poprostu niebezpieczny
aco ja mam powiedzieć jak ja musze dojechać do miasta 8 km....:baffled:
no i dopiero mogę na spaccertek..
a do pokonania górki dołki .. itp :dry: masakra bo trzeba wiedzieć jaka droga..
jak moja siostra wyjechała do miasta to musiała siedzieć pół dnia bo nie mopgła pod gótrkę podjechać....:baffled:

oki spadam bo muszę do domu jechać ..
buziaki dla was i
Szczęśliwego Nowego Roku Wszystkm Życzymy

natalunia
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :blink:
ZDROWIA...
...życzę dziś Tobie,
okazja taka nie co dzień się zdarza,
aby wyrazić słowami,
co serce w ciszy co dzień powtarza.

SZCZĘŚCIA...
...życzę Ci również