reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

witam dawno mnie nei bylo jakos czas nie pozwalał
juz po swietach wszystko wraca do normy ;] synek ochrzczony na szczescie w kosciele byl grzeczniutki i powiem wam ze od chrztu inne dziecko :) zaczal juz mowic po swojemu pcha raczki do buzki wyciaga sam smoka raczka usmiecha sie od ucha do ucha praktycznie caly czas :) je i spi heheh zlote dziecko :) ni ma co narzekac co do karminia karmie i butelka i cycka wiem ze mam chude mleko i maly nie najada sie wiec wole dac butelke po ktorej spi jak suseł
zadrobilam troche watkow ale wiecej nei dam rady :) postaram sie byc juz na bierzaca :)

reklama
natalunia
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :blink:
ZDROWIA...
...życzę dziś Tobie,
okazja taka nie co dzień się zdarza,
aby wyrazić słowami,
co serce w ciszy co dzień powtarza.

SZCZĘŚCIA...
...życzę Ci również
takiego, jak Ty sama pragniesz,
bo dobrze, gdy będzie przy Tobie,
a Ty - czym ono jest - odgadniesz.

MIŁOŚCI...
...życzę Ci szczerze,
bo ona filarem jest życia.
Śpiew ptaków kochaj i ludzi,
a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz.

STU LAT...
... w miłości i zdrowiu,
niech towarzyszy Ci szczęście.
Twój bagaż życiowy - mądrość-
przykładem dla innych niech będzie.

SPEŁNIENIA MARZEŃ...
... najskrytszych,
niech będą realne i jasne.
Marzenia spełniają się często,
niech spełnią się też Twoje własne.

RADOŚCI...
... też życzę Ci tyle,
by Twoją twarz uśmiech zdobił.
A jeśli się czasem zasmucisz,
to tylko na krótką chwilę.

WYTRWAŁOŚCI...
...życzę Ci także,
w realizacji pragnień i celów.
Cierpliwą bądź i odważną,
by rzeczy dokonać wielu
też się dołączam:-):-):-):-)

nie wiem jakas roztargnieta ejstem ostatnio ... wlasnie smazylam na patelni i jak skonczylam zostawilam ja na gazie .... :| dopeiro poo 20 minutach gdzies zobaczylam ze pełno dymu eh :| nie wiem co sie dzieje ze mna
za dużo masz na główie. może nadmiar obowiazków i zmeczenie?? może pora odpoczac??

hejka;)

przepraszam ze tak dlugo sie nie pojawilam z miesiac czasu....Ale may dale troszk epoplaic i domke jeszcze trzeba ogarnac....ogolnie nie bede sie tlumaczyc....

Spoznione ale szczere....

wesolych Swiat..i szczesliwego 2010 roku zeby nasze pociechy roslly zdrowo...zeby byly duze silne i malo dawaly poplic mamie i tatcie

buzka

hejka;)

przepraszam ze tak dlugo sie nie pojawilam z miesiac czasu....Ale may dale troszk epoplaic i domke jeszcze trzeba ogarnac....ogolnie nie bede sie tlumaczyc....

Spoznione ale szczere....

wesolych Swiat..i szczesliwego 2010 roku zeby nasze pociechy roslly zdrowo...zeby byly duze silne i malo dawaly poplic mamie i tatcie

buzka

Dziekujemy i wzajemnie:-D Jak znajdziesz czas to opisz krociutko co tam u Was i dodaj zdjecia jaki maly juz duzy :-D

reklama
Do góry