reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
no właśnie cały czas szukam fajnej synowej więc myślę że się dogadamy ;-)
szczegoly co do zarczyn ustalimy pozniej....:-D;-)
tak na marginesie to nazwisko po mezu masz takie samo jak moj D to tez stad sie wzial kiedys moj komentarz na NK co do rozmiaru naszych dzieciaczkow i pytalam go nawet czy nie ma w twojej okolicy jakiejs rodziny ale nic mu na ten temat nie wiadomo :-)

szczegoly co do zarczyn ustalimy pozniej....:-D;-)
tak na marginesie to nazwisko po mezu masz takie samo jak moj D to tez stad sie wzial kiedys moj komentarz na NK co do rozmiaru naszych dzieciaczkow i pytalam go nawet czy nie ma w twojej okolicy jakiejs rodziny ale nic mu na ten temat nie wiadomo :-)
jeśli chodzi o rodzine mojego męża to z tego co wiem to tylko w małopolsce się znajdują z tym nazwiskiem , ale z tego komentarza na NK to raczej chodziło o moje panieńskie (przynajmniej tak zrozumiałam komentarz :-)) i mam wujka w Sochaczewie koło W-wy a tak to nie mam nikogo więcej o tym nazwisku :tak:
a co do zaręczyn to chyba muszę zacząć zbierać kase na porządną imprezę ;-)

ja też mam ogromne zaległości na BB :szok: nie ogarnę tego nigdy:-(
Również życzę wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku!!!:-)
Tęsknię za Wami E-cioteczki, jak tylko zorganizuję się lepiej częściej będę tu zaglądać:tak:
Pozdrawiam serdecznie!!!

jeśli chodzi o rodzine mojego męża to z tego co wiem to tylko w małopolsce się znajdują z tym nazwiskiem , ale z tego komentarza na NK to raczej chodziło o moje panieńskie (przynajmniej tak zrozumiałam komentarz :-)) i mam wujka w Sochaczewie koło W-wy a tak to nie mam nikogo więcej o tym nazwisku :tak:
a co do zaręczyn to chyba muszę zacząć zbierać kase na porządną imprezę ;-)
no moze cos pokrecilam....ale wiesz o ktore mi chodzilo....a wydawalo mi sie, ze to takie, jakby to powiedziec malo popularne nazwisko:-D a tu prosze....ale nie zasmiecam juz watku bo nas pogonia....;-)

czesc dziewczynki. troszke mnie nie bylo i przegapilam kilka porodow, ale uwierzcie ze zajmowanie sie Jojkiem zajmuje mi mnostwo czasu. nie chce przegapic zadnego usmiechu na jego malenkiej buzce. obiecuje, ze od nowego roku wracam do Was i systematycznie sie udzielam. mam nadzieje, ze tesknicie za mna :-)

Tesknimy, tesknimy:-) ostatnio sei zastanawialam co sie z Toba dzieje :tak:

ania- musze to powiedzec....ten Twoj synek jest taki sliczny, ze wyglada normalnie jak z obrazka....:tak:;-) zamawiam go za 18 lat na randke z Amelka....:-D:-D;-)

Nie rob konkurencji, bo moja najmlodsza cora od dawna sie na niego szykuje :-D Ania moze zrobisz jakis casting?:-D

Kochane Listopadóweczki, Chciałam Wam również Życzyć Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Oby były takie jakie sobie wymarzyłyście. W końcu to są wyjątkowe Święta, bo pierwsze z naszymi Aniołkami. :tak::-)

P.S. Gdyby nie Święta to Teściową bym chyba dziś już udusiła, co za babsko wredne.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Miałam syna, grzecznego i kochanego...:dry:
Syna juz prawie nie mam bo nawet nakarmić mi go nie da, a szczytem bezczelnosci jest wchodzenie mi do sypialni w nocy :wściekła/y::wściekła/y:
Także mój syn jest noszony prawie 24 na dobe, chulany w pozycji, której nienawidzi, więc ciągle płacze... a mnie coś w środku rozrywa.
Chce sie jej dac nacieszyc wnukiem bo widzi go po raz pierwszy i tylko na kilka dni a pozniej zobaczy go moze dopiero we wrzesniu, no ale bez przesady.
Mowienie jej zeby mi oddala malego bo teraz jest czas spania, karmienia itd nic nie daje (a naprawde uzywam juz stanowczego tonu)
Musialabym na nia nakrzyczec no ale nie wypada, no i nie chce niszczyc Swiatecznej atmosfery :dry:

reklama
zalozylam wczoraj swoj pierscionek zereczynowy pierwszy raz od ciazy....w nocy spuchl mi palec i za nic nie szlo go sciagnac....D musial go przeciac....:-( bo zaczal mnie bolec palec....:-(myslicie, ze da sie to jeszcze naprawic?:sorry::-(

Do góry