AniaSm
Fanka BB :)
no właśnie cały czas szukam fajnej synowej więc myślę że się dogadamy ;-)ania- musze to powiedzec....ten Twoj synek jest taki sliczny, ze wyglada normalnie jak z obrazka....;-) zamawiam go za 18 lat na randke z Amelka....;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie cały czas szukam fajnej synowej więc myślę że się dogadamy ;-)ania- musze to powiedzec....ten Twoj synek jest taki sliczny, ze wyglada normalnie jak z obrazka....;-) zamawiam go za 18 lat na randke z Amelka....;-)
szczegoly co do zarczyn ustalimy pozniej....;-)no właśnie cały czas szukam fajnej synowej więc myślę że się dogadamy ;-)
jeśli chodzi o rodzine mojego męża to z tego co wiem to tylko w małopolsce się znajdują z tym nazwiskiem , ale z tego komentarza na NK to raczej chodziło o moje panieńskie (przynajmniej tak zrozumiałam komentarz :-)) i mam wujka w Sochaczewie koło W-wy a tak to nie mam nikogo więcej o tym nazwiskuszczegoly co do zarczyn ustalimy pozniej....;-)
tak na marginesie to nazwisko po mezu masz takie samo jak moj D to tez stad sie wzial kiedys moj komentarz na NK co do rozmiaru naszych dzieciaczkow i pytalam go nawet czy nie ma w twojej okolicy jakiejs rodziny ale nic mu na ten temat nie wiadomo :-)
no moze cos pokrecilam....ale wiesz o ktore mi chodzilo....a wydawalo mi sie, ze to takie, jakby to powiedziec malo popularne nazwisko a tu prosze....ale nie zasmiecam juz watku bo nas pogonia....;-)jeśli chodzi o rodzine mojego męża to z tego co wiem to tylko w małopolsce się znajdują z tym nazwiskiem , ale z tego komentarza na NK to raczej chodziło o moje panieńskie (przynajmniej tak zrozumiałam komentarz :-)) i mam wujka w Sochaczewie koło W-wy a tak to nie mam nikogo więcej o tym nazwisku
a co do zaręczyn to chyba muszę zacząć zbierać kase na porządną imprezę ;-)
czesc dziewczynki. troszke mnie nie bylo i przegapilam kilka porodow, ale uwierzcie ze zajmowanie sie Jojkiem zajmuje mi mnostwo czasu. nie chce przegapic zadnego usmiechu na jego malenkiej buzce. obiecuje, ze od nowego roku wracam do Was i systematycznie sie udzielam. mam nadzieje, ze tesknicie za mna :-)
ania- musze to powiedzec....ten Twoj synek jest taki sliczny, ze wyglada normalnie jak z obrazka....;-) zamawiam go za 18 lat na randke z Amelka....;-)