reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
100 choinek w lesie

Prezentów, ile mikołaj uniesie

Bałwana ze śniegu

Mniej życia w biegu

oraz tyle radości

ile ryba ma ości

A na dodatek

by był opłatek

a z nim boże błogosławieństwo

Na rok cały, który przed nami

widze że dzisiaj same życzenia a więc i ja życze wam :))
Dużo zrowia, szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń. Świąt spędzonych z rodziną w miłej atmosferze, a Nowy Rok niech będzie jeszcze lepszy niż obecny

cześć dziewczynki więc i ja składam wam i waszym rodzinkom życzenia:
Fantastycznych i mroźnych Świąt Bożego Narodzenia, prawdziwej zimy za oknem i ciepła rodzinnego. Niepowtarzalnych wzruszeń i zaskakujących prezentów.:-):-):-):-)
a przede wszystkim żeby nam maluszki ślicznie rosły i dobrze się rozwijały!!!!:-):-):-):-)

czesc dziewczynki. troszke mnie nie bylo i przegapilam kilka porodow, ale uwierzcie ze zajmowanie sie Jojkiem zajmuje mi mnostwo czasu. nie chce przegapic zadnego usmiechu na jego malenkiej buzce. obiecuje, ze od nowego roku wracam do Was i systematycznie sie udzielam. mam nadzieje, ze tesknicie za mna :-)

a teraz do rzeczy:
:rolleyes:
WESOLYCH
SWIAT. DLA WAS I
TATUSIOW ZYCZE SMACZNEJ
KOLACJI WIGILIJNEJ A DLA
WSZYSTKICH MALENSTW
SMACZNIUSIEGO WIGILIJNEGO
MLECZKA CZY TO Z CYCUSZKA
CZY Z BUTELKI NO I NAJBOGATSZEGO
GWIAZDORA:) NIEZAPOMNIANYCH CHWIL W
TE PIERWSZE I NIEPOWTARZALNE SWIETA
BOZEGO NARODZENIA!A W NOWYM ROKU
ZYCZE USMIECHU NA TWARZY, OPTYMIZMU,
MNOSTWA PIERWSZYCH RAZOW Z WASZYMI
POIACHAMI, JAK NAJMNIEJ ZMARTWIEN, POWODZENIA
W PRACY (KTO WRACA) I SPELNIENIA NIESPELNIOYCH
MARZEN (TO NAJWIEKSZE SPELNILO SIE W TYM ROKU).
BUZIAKI OD MARTY I JOJKA (KRYSTIANKA)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry