jest watek mleko, papki i kanapki..Dziewczyny, może założyły wątek na temat karmienia butlą?Jest wątek o piersi ale ja np. własnie przeszłam z karmienia piersią na butelkę i mam tyle wątpliwości a pisać na wątku o karmieniu naturalnym jakoś nie bardzo mi pasuje... Co wy na to?
reklama
D
dziunka24.
Gość
witam...
ja was chyba nie zdążę nadrbić...
jestem taka wściekła nadal mi neta nie podłączyli i nie wiadomo kiedy to zrobią... wrrrrr
masakra normalnie..
a tak mi brakuje psania z wami..
w domu się normalnie nudze kiedy mała śpi.... a z chęcią posiedziałabym z wami sobie..
mam nadzieję że u wszystkoch wszystko ok... i że każda mamusia jest zadowolona ze swojej pociechy
Witam po przerwie
Z tym netem to Cie rozumiem. Od wczoraj popoludnia go nie mialam az do teraz Spoznilismy sie z oplata o 5 dni i nasz szeryf (czyt.soltsys;-)) nam odlaczyl tak jak polowie mieszkiancow nigdy tego nie robil, raz nawet po miesiacu nic, a teraz sie wkurzyl, bo ludzie sie zawsze spozniali i wszystkim poodlaczal i naliczyl po 30 zl kary chociaz mogl uprzedzic, a nie tak znienacka
Przynajmniej dowiedzialam sie ze jestem uzalezniona od bb i myslalam ze zwariuje. W domu miejsca znalezc nie moglam jak mala spala
D
dziunka24.
Gość
Moj guz sie nie zmienia. Jest tam ciagle i widac go golym okiem :-( zaczyna mnie to przerazac, po swietach smigam zaraz do lekarza...
D
dziunka24.
Gość
Zobacz załącznik 190760
Niech te święta tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek.
Niechaj gwiazda z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci.
Biały puch niech z nieba spada, niechaj piesek w nocy gada.
Niech choinka pachnie pięknie, no i radość będzie wszędzie.
Niech te święta tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek.
Niechaj gwiazda z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci.
Biały puch niech z nieba spada, niechaj piesek w nocy gada.
Niech choinka pachnie pięknie, no i radość będzie wszędzie.
Tego Wam życzę kochane dziewczynki i do sklikania po świętach, bo nie wiem czy uda mi sie znaleźć jeszcze chwilkę ;-)
katrenki
Fanka BB :)
DZIUNKA- oczywiscie dla ciebie tez wszystkiego naj
D
dziunka24.
Gość
ładna piosenka dla mam:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=KPEjYsq2vmY"]YouTube- CONNIE FRANCIS - Baby's First Christmas (1961)[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=KPEjYsq2vmY"]YouTube- CONNIE FRANCIS - Baby's First Christmas (1961)[/ame]
A ja Wam powiem, że jestem totalnie wykończona ... Mała mi nie daje dzisiaj odpoczynku, zasnęła dopiero teraz, a nie spała od 6 rano... Zdołowała mnie wizyta pani od laktacji - pusto w cyckach i nie widzi sensu na pobudzanie laktacji, bo mała nawet z butli traktuje moje mleko jako deserek, a nie jak jedzenie. :---( Na dodatek jakiś kaszelek się dzisiaj u niej pojawił :---( Jeszcze taka paskudna pogoda za oknem... zamiast cieszyć się męża świętami, ja załapałam jakiegoś doła...
natalunia nie przemuj się u mnie to jest normalne że mała zwykle wojuje od rana do 14 potem opiero zasypia i przesypia resztę dnia do 18 a później znowu wojuje do 20 i idzie spać.
trudno jak nie da rady z cycami to trzeba się z tym pogodzić. są plusy karmienia butlą )
głowa do góry ) moja ciągle kicha a kataru brak więc nie wiem co się dzieje.
trudno jak nie da rady z cycami to trzeba się z tym pogodzić. są plusy karmienia butlą )
Najgorsze jest to, ze zewsząd słyszę: karm piersią, butelki są be.. Na dodatek mojej Zuzi spodobało się spanie w chuście, na "stojąco". Męczyłam się od rano, ona pospała 20 minut i znowu aria... To ja ją w chustę i dziecko śpi, tak jest o tej porze od kilku dni. Wczoraj jej kąpiel nie byla w wanience, tylko z mamą pod prysznicem... i nie płakała! Dopiero jak woda na nią nie leciała Nie rozumiem czasami swojej córki...natalunia nie przemuj się u mnie to jest normalne że mała zwykle wojuje od rana do 14 potem opiero zasypia i przesypia resztę dnia do 18 a później znowu wojuje do 20 i idzie spać.
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
dziwna ta babka powiem Ci, bo przeciez laktację można pobudzić od zera zupełnego (ja jestem na to żywym przykładem),nawet kobieta która nigdy nie rodzila może karmić piersia...A ja Wam powiem, że jestem totalnie wykończona ... Mała mi nie daje dzisiaj odpoczynku, zasnęła dopiero teraz, a nie spała od 6 rano... Zdołowała mnie wizyta pani od laktacji - pusto w cyckach i nie widzi sensu na pobudzanie laktacji, bo mała nawet z butli traktuje moje mleko jako deserek, a nie jak jedzenie. :---( Na dodatek jakiś kaszelek się dzisiaj u niej pojawił :---( Jeszcze taka paskudna pogoda za oknem... zamiast cieszyć się męża świętami, ja załapałam jakiegoś doła...
a ludzi to olewaj, co cię obchodzi co oni mysla, najmądrzejsze są te co nigdy same nie karmily albo żadnych problemów nie miały. Wtedy łatwo być mądrym.
Ja za pierwszym razem mialam problemy prze duże P i tez najbardziej mnie dołowała powszechna opinia, że jedynie słuszne jest karmienie piersią
tak jak niunias napisała sa plusy karmienia butlą. Z cyckiem latwiej gdzies wyjśc z dzieckiem, za to z butlą latwiej wyjśc bez dziecka :-)