reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

niewiem,kiedy uda mi sie was nadrobic... a taka mam ochote.
u nas napadalo sniegu i niektore drogi takie sliskie,ze nie moglam podjechac pod dom mojej siostry.samochod na trojce, a kola sie kreca w miejscu...musialam zostawic na samym poczatku drogi, dobrze,ze nie wzielam niuni..
brakuje mi was:tak:

reklama
niewiem,kiedy uda mi sie was nadrobic... a taka mam ochote.
u nas napadalo sniegu i niektore drogi takie sliskie,ze nie moglam podjechac pod dom mojej siostry.samochod na trojce, a kola sie kreca w miejscu...musialam zostawic na samym poczatku drogi, dobrze,ze nie wzielam niuni..
brakuje mi was:tak:
witam po dlugiej przerwie....kidy ci w koncu tego neta podlacza? i jak sie macie dziewczyny? jak mala?

witam...
ja was chyba nie zdążę nadrbić...
jestem taka wściekła:wściekła/y: nadal mi neta nie podłączyli i nie wiadomo kiedy to zrobią... wrrrrr
masakra normalnie..
a tak mi brakuje psania z wami..

w domu się normalnie nudze kiedy mała śpi.... a z chęcią posiedziałabym z wami sobie..
mam nadzieję że u wszystkoch wszystko ok... i że każda mamusia jest zadowolona ze swojej pociechy :)

cześć mmuśki
nie mam za barzo czasu zeby tu często zaglądać bo moja mała zwykle jak otworze bb to się budzi. czasami śpi 2 godziny a czasami po 10 minutach się budzi z płaczem więc musz utulić i przez to czasami cały dzień siedzi mi n rękach :((
kiedy jej się to unormuje??
czy wasze dzieci duzo spały jak miały 2 tyg?? bo dzisiaj moja mała przespała prawie cały dzień z przerwami na jedzenie i przebieranie. nie chce sie bawić ani leżeć sama.

cześć mmuśki
nie mam za barzo czasu zeby tu często zaglądać bo moja mała zwykle jak otworze bb to się budzi. czasami śpi 2 godziny a czasami po 10 minutach się budzi z płaczem więc musz utulić i przez to czasami cały dzień siedzi mi n rękach :((
czy wasze dzieci duzo spały jak miały 2 tyg?? bo dzisiaj moja mała przespała prawie cały dzień z przerwami na jedzenie i przebieranie. nie chce sie bawić ani leżeć sama.
moja spała po 4-5h więc nie pomogę..
za to teraz jest żywa i ni chce sppać :-p chyba że jedziemy autem.. hah
chociż już nawet to na nią nie działa.. bo ostatnio w aucie rozglądała się całe 30min...
a ma 3 tyg teraz...ale też lubi być tulana i lulana hihh

Ja tez melduje sie po przerwie, czytam codziennie, ale napisac juz nie mam czasu :-( Przyjechala moja babcia na Swieta, w Wigilie przylatuja tesciowie i szwagierki i juz na sama mysl mnie naciaga... ciesze sie na ich przyjazd ale nie wiem jak podziele malego na wszystkie ciotki wujkow i babcie z dziadkami... juz teraz maly nie lubi sam lezec w lozeczku i najlepiej mu na rekach :wściekła/y::wściekła/y:

Roboty mnustwo, a czasu brak :-D

cześć mmuśki
kochana moja prawie nie chciala spac, czasem po 2h, czasem pol godziny, ale wiekszosc dnia byla obudzona i plakala na okraglo....:sorry: wiec to zalezy od dzidzi...jedne spia na okretke, a inne nie bardzo....:sorry:

reklama
Dziewczyny, może założyły wątek na temat karmienia butlą?Jest wątek o piersi ale ja np. własnie przeszłam z karmienia piersią na butelkę i mam tyle wątpliwości a pisać na wątku o karmieniu naturalnym jakoś nie bardzo mi pasuje... Co wy na to?

Do góry