reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
cześć mamuśki!!
Ja dopiero teraz pisze, bo wróciłam z 2 tygodniowego pobytu w szpitalu. Niestety po urodzeniu mała miała infekcje z powodu zielonych wód, ja straciłam dużo krwi i musiałyśmy siedzieć w szpitalu.
Mała nam zrobiła niespodziankę i zamiast chłopca mamy dziewczynkę.
Nawet nie staram się nadrabiać bo mam potwrne zaległości.
Na razie uczymy się siebie nawzajem i próbujemy karmić.

hej dziewczyny prosze o glos :)
http://www.jaksiebawic.pl/gwiazdkowe-marzenia/kartka,1123.html
Pawełek śpiewa ze swoim bratem ciotecznym :) moim chrzesniakiem

wielkie dzieki

Głos oddany :happy:

Wszystkiego najlepszego dla Pawełka
z okazji pierwszej rocznicy
1.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć mamuśki!!
Ja dopiero teraz pisze, bo wróciłam z 2 tygodniowego pobytu w szpitalu. Niestety po urodzeniu mała miała infekcje z powodu zielonych wód, ja straciłam dużo krwi i musiałyśmy siedzieć w szpitalu.
Mała nam zrobiła niespodziankę i zamiast chłopca mamy dziewczynkę.
Nawet nie staram się nadrabiać bo mam potwrne zaległości.
Na razie uczymy się siebie nawzajem i próbujemy karmić.

To ciekawa niespodzianka :laugh2:
to musialo byc wasze zdziwienie ogromne

Witajcie

W 14 dniu po terminie- 8.12.2009 zrobili mi cesarkę i wyciągneli na świat Janka 4800 gr, 58 cm, 9 pkt
Listopadówka ze mnie juz całkiem byle jaka:D
ab67b67a83.jpeg

reklama
Do góry