reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

kurcze, dziewczyny, dalej nie mam neta i straaaasznie mi was brakuje :tak:
maja zalozyc dopiero 30 gru, buraki :wściekła/y:
mala rosnie zdrowo, ale zaczely sie kolki, masakra, w nocy spie po 2 godz, a w dzien nie chce mi sie nadrabiac, bo zawsze jest cos do zrobienia,albo chce obejrzec tv czy poczytac.

klaudzia,czekam na opis twojego porodu ;-) zagladam i zagladam, a tam cicho... innych dziewczyn oczywiscie tez :tak:

reklama
U mnie też były poty nocne. Teraz pojawił sie szczękościsk i spięcie całego ciała.
no i... nie mogę zrobić kupki... Mam problem, bo przy robieniu, strasznie mnie boli i krwawię... Możliwe że dopiero 3 tygodnie po porodzie dostałam hemoroidów? Przepraszam za dosłowność...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
natala nei chce cie straszyc ale z tego co wiem moja kolezanka tez krwawila tam po porodzie i nie dawno byla przez to u lekarza... grozila jej operacja jednak obeszło sie... ale musiala lezec w szpitalu ... nie wiem czy to to samo ale mowila ze wlansi enie dala rady zrobic kupy i zaczela krwawic z odbytu ...

a ja przeziebiona cos mnie wzieło :( boje sie o maluszka ze przeziebi sie eh ... :( jutro kontrol co do wagi boje sie ze wracie co skieruja nas do szpitala... moj synek zje 40ml po czym dwa razy uleje (ladnie odbekuje) a cyca tylko do spania :(

mala rosnie zdrowo, ale zaczely sie kolki, masakra, w nocy spie po 2 godz, a w dzien nie chce mi sie nadrabiac, bo zawsze jest cos do zrobienia,albo chce obejrzec tv czy poczytac.

klaudzia,czekam na opis twojego porodu ;-) zagladam i zagladam, a tam cicho... innych dziewczyn oczywiscie tez :tak:
wlasnie o tobie myslalam ostatnio, z cos cie nie slychac.....jaktam na nowym mieszkanku?

Witajcie

W 14 dniu po terminie- 8.12.2009 zrobili mi cesarkę i wyciągneli na świat Janka 4800 gr, 58 cm, 9 pkt
Listopadówka ze mnie juz całkiem byle jaka:D
ab67b67a83.jpeg
gratulacje , twój Janek swoją wagą pobił wszystkie dzieciaczki :tak: kawał chłopaka

U mnie też były poty nocne. Teraz pojawił sie szczękościsk i spięcie całego ciała.
no i... nie mogę zrobić kupki... Mam problem, bo przy robieniu, strasznie mnie boli i krwawię... Możliwe że dopiero 3 tygodnie po porodzie dostałam hemoroidów? Przepraszam za dosłowność...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tez chcialam sie o to zapytac :zawstydzona/y: o hemoroidy znaczy sie...
swedzi mnie strasznie tylek i niby sie zalatwiam, ale to boli. I troche krwi jest na papierze. Czy to moze byc to? Wogole to mam wrazenie ze zaraz popuszcze (nie siku, to drugie;-)), a wcale tak sie nie dzieje. Kilolku Ty chyba mialas z tym problem?

natala nei chce cie straszyc ale z tego co wiem moja kolezanka tez krwawila tam po porodzie i nie dawno byla przez to u lekarza... grozila jej operacja jednak obeszło sie... ale musiala lezec w szpitalu ... nie wiem czy to to samo ale mowila ze wlansi enie dala rady zrobic kupy i zaczela krwawic z odbytu ...

a ja przeziebiona cos mnie wzieło :( boje sie o maluszka ze przeziebi sie eh ... :( jutro kontrol co do wagi boje sie ze wracie co skieruja nas do szpitala... moj synek zje 40ml po czym dwa razy uleje (ladnie odbekuje) a cyca tylko do spania :(

Trzymam kciuki zeby z malym bylo ok :tak: napewno bedzie:tak:

reklama
to i ja poproszę dzisiaj o glosik Mikołajki - Zdjęcie konkursowe Kilolek - Benc.pl
chciałam ustawić to sobei w podpisie i nieby ustawiłam, a jakoś nie widać. Wie ktos moze dlaczego???

ja jakoś nie mogę sie zebrać :zawstydzona/y:

A my dzis z Julka dalysmy rade zrobic mnooostwooo piernikow :-D:-D:-D
daj przepis to moze z Kubą uda mi sie zrobić. Foremki już zakupiłam :-D

Do góry