reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
ja chcę Wakacje!!! chcę poleżeć na białym piasku i wykąpać się w ciepłym morzu!!!! żeby było jasno i ciepło!!!

A ja nie :-p bo musze schudnac i te pare miesiecy do lata jest mi niezbedne :-D

dzieki dziewczyny za odp :) jestesmy po 15 minutach werandowania :) mam jeszcze pytanko po "powrocie" zmywacie kremik na kazda pogode? musze sie upewnic :)

Ja nie zmywalam, ale zastanawiam sie czy zaczac, bo malej wysypalo cale czolo pryszczykami i to chyba przez ten krem. Jest cholernie tlusty, a mala sama ma tlusta cere wiec to chyba to...

a my w niedziele chrzcimy mam nadzieje ze Mateuszek bedzie grzeczny w kosciele...

Julia miala 3 miesiace i cale chrzciny przespala. Teraz jak bedziemy chrzcic (mialo byc w swieta, ale przenosimy na styczen z roznych wzgledow) to postaram sie tak wybrac godz aby w jej najdluzszy sen przypadlo ;-)

Ja nie zmywalam, ale zastanawiam sie czy zaczac, bo malej wysypalo cale czolo pryszczykami i to chyba przez ten krem. Jest cholernie tlusty, a mala sama ma tlusta cere wiec to chyba to...[/QUOTE]

dziunka24 Ja też myślałam, że mała ma krostki po kremie, ma je na czole i troszkę na policzkach, ale położna powiedziała, że to trądzik niemowlęcy:eek::eek::eek: więc może Twoją wysypało niekoniecznie od kremu

Dziewczyny jakie preparaty żelaza przyjmujecie???????
Pytam bo moja ginka przypisałą mi zelazo za 35 zł, w ciąży jak mielismy 2 wypłaty to nie zwracałam uwagi na koszt, ale teraz przyznam szczerze, że wolałabym coś tańszego. Mąż kupił mi Ascofer, czy któraś z Was może przyjmuje te tabletki?????

A 14.11 faktycznie sporo Maluszków przywitało mamusie :-)

Ostatnia edycja:
no mi tez rosna te nasze szkrabiki:-)
a jak tem waga? wazylas go w koncu?
no wazylam w ciagu 10 dni 120g tylko :no: nie wiem czemu i musimy dokarmiac teraz nutramigenem bo moze od tego ulewa i uczulony na mleko czy cos ze nie koneicznie przejawia sie wysypka itp :( w poniedzialek idziemy sprawdzic czy cos sie ruszyło eh

Ja nie zmywalam, ale zastanawiam sie czy zaczac, bo malej wysypalo cale czolo pryszczykami i to chyba przez ten krem. Jest cholernie tlusty, a mala sama ma tlusta cere wiec to chyba to...

dziunka24 Ja też myślałam, że mała ma krostki po kremie, ma je na czole i troszkę na policzkach, ale położna powiedziała, że to trądzik niemowlęcy:eek::eek::eek: więc może Twoją wysypało niekoniecznie od kremu

Pytam bo moja ginka przypisałą mi zelazo za 35 zł, w ciąży jak mielismy 2 wypłaty to nie zwracałam uwagi na koszt, ale teraz przyznam szczerze, że wolałabym coś tańszego. Mąż kupił mi Ascofer, czy któraś z Was może przyjmuje te tabletki?????

mi lekarz tez przepisal jakies za 28 zl zelazo chyba to normalne u nich
a ascofer przyjmowalam w ciazy i w szpitalu tez dawali a do domu juz drozsze :-p

Ostatnia edycja:
Ja biore Tardyferon Fol z kwasem foliowym (jest tez bez kwasu). Taki brałam w ciazy i teraz mi gin taki zapisal. Kosztuje niecale 20 zł:tak:

Ja biore Tardyferon Fol z kwasem foliowym (jest tez bez kwasu). Taki brałam w ciazy i teraz mi gin taki zapisal. Kosztuje niecale 20 zł:tak:

też go brałam:tak:
ale potem miałam jakiś jeszcze tańszy bez recepty ale zastrzelcie mnie nie pamiętam nazwy

mielismy chrzcić 25 grudnia ale że chrzestni muszą dojechać z daleka to mamy 03 stycznia tylko ksiądz się śmiał żebyśmy mocno dziecko trzymali bo możemy być niewyspani po sylwestrze:-D

małej nie werandowałam tylko poszliśmy na 10-15 min spacerek i wydłużaliśmy stopniowo

reklama

Wiem, ze tradzik, tak to wyglada, ale skoro tradzik to cera tlusta, wiec na tlusta cere nie moze byc bardzo tlusty krem:sorry: tak ja rozumuje, nie wiem czy dobrze;-)

mielismy chrzcić 25 grudnia ale że chrzestni muszą dojechać z daleka to mamy 03 stycznia tylko ksiądz się śmiał żebyśmy mocno dziecko trzymali bo możemy być niewyspani po sylwestrze:-D

:-D:-D:-D

Wszystkie bierzecie zelazo a mi nikt nie powiedzial ze mam brac :zawstydzona/y: mam tylko feminatal, ale tez musze sie przyznac, ze go biore od przypadku do przypadku:zawstydzona/y:(albo jak A sie wydrze na mnie;-))

Do góry