reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

dziunka24 ja też niczego nie biorę, zdarza mi się że wezmę centrum....ale w ciąży też nie łykałam żadnych witamin:sorry:

reklama
Ja mialam zelazo, ale go odstawilam, bo ani ja ani moj synek nie moglismy sie normalnie wyproznic po nim :zawstydzona/y: no i troche z lenistwa... hehe jakby to strasznie duzoo czasu mialo zajac :-D
Ja cala ciaze bralam zelazo i po urodzeniu tez, az zrobil mi lekarz morfologie i juz teraz nie biore bo mam dobre wyniki, tylko feminatal lykam :happy:
Zelaza jest duzo wmiesach, warzywach, sokach z buraka i nie trzeba go przyjmowac tylko w tabl.

Tez tak miałam pomimo ze w ciazy nie byłam spuchnieta. Nogi miałam jak balony i bardzo sie pociłam, w nocy budziłam sie cala mokra a na brzuchu miałam wode. SZKODA ze mi nikt nie powiedział, ze to normalne........:wściekła/y: bo ja sie strasznie zamarwiałam. Te pocenie to wywalanie wody z organizmu a nogi nie wiem taka opuchlizna poporodowa. Jestes 9 dni po porodzie wiec to co sie dzieje u Ciebie to norma :tak:

też biore ascofer i w przyszlym tyg. musze zrobić morfologie, a przez cala ciąże nie brałam, bo mialam rewelacyjne wyniki. Ale faktycznie ten lek zatwardza, za to piwo Karmi, niby dobre na laktację, działa wręcz przeciwnie:sorry:

o własnie, pocenie nocne też mam. Tłumaczyłam sobie, ze teraz bardziej grzejemy w mieszkaniu i to pewnie dlatego cała pływam. Dzięki za uspokojenie :)

reklama
Do góry