Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
dzieki dziewczyny za odp jestesmy po 15 minutach werandowania mam jeszcze pytanko po "powrocie" zmywacie kremik na kazda pogode? musze sie upewnic
Ja bym nie zmywała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki dziewczyny za odp jestesmy po 15 minutach werandowania mam jeszcze pytanko po "powrocie" zmywacie kremik na kazda pogode? musze sie upewnic
ja też:-):-):-):-)ja chcę Wakacje!!! chcę poleżeć na białym piasku i wykąpać się w ciepłym morzu!!!! żeby było jasno i ciepło!!!
świeczkę w pępek14.12 nasz Szkrabek ma miesiąc, śmiełam się, że z tej okazji na cycu sto latek powinnam chyba napisać tylko zastanawiam się, gdzie świeczke walnę heheheheh :-):-):-)
Ja bym nie zmywała.
14.12 nasz Szkrabek ma miesiąc, śmiełam się, że z tej okazji na cycu sto latek powinnam chyba napisać tylko zastanawiam się, gdzie świeczke walnę heheheheh :-):-):-)
no mi tez rosna te nasze szkrabiki:-)u mnie jutro miesiac... jak szybko zlecialo