reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

cześć mamuśki.. ja ostatnio znowu w nocy nie śpie :(( kiedy ja mam się wyspać... jak nie teraz :))
za chwilę dzwonię do mojego gina bo mam dzisiaj przyjśc na wizytę... ciekawe co mi powie :)) aż już się stresuje i nie mogę doczekać :)))

reklama
w końcu trochę pospałam , bo myślałam że to już niemożliwe ale na szczęście się udało :tak:
ja mam wizytę u położnej w poniedziałek ale mam cichą nadzieje (nie wiem już którą) że nie dotrwam i nie będe musiała iść ;-)

a ja się zastanawiam czy mój gin każe mi przyjść do szpitala w niedziele na oddział bo podobno po skończonym 41 tc zaleca się hospitalizację :))

też się zastanawiam czy coś ruszyło na przód. Ale oni już 2 dzień tłumaczą się że nie mają dla njiej położnej. To nie normalne :((

właśnie weszłam z zamiarem sprawdzenia czy Klaudia już urodziła a tu cisza- dziwne że nie ma dla niej położnej to jakaś chora sytuacja a ona sie tam pewnie strasznie meczy

co szpital to inne zasady , jakbym była w pl to mój lekarz nie pozwolił by mi się tak męczyć a tutak stawiają na naturę i koniec , wywołanie to już ostateczność i to dopiero po 14 dniach , muszę sama zacząć coś robić żeby pomóc się małemu urodzić :)

co szpital to inne zasady , jakbym była w pl to mój lekarz nie pozwolił by mi się tak męczyć a tutak stawiają na naturę i koniec , wywołanie to już ostateczność i to dopiero po 14 dniach , muszę sama zacząć coś robić żeby pomóc się małemu urodzić :)
pytanie tylko co robić, bo ja wypróbowałam wszystkiego poza olejkiem rycynowym, ale też raczej by mi nie pomógł, bo on głównie wywołuje biegunkę a ja mam już od 3 dni rozwolnienie i skurcze jelit więc nawet nie chce pogarszać sytuacji :))
uparciuchy te nasze dzieci :))

reklama
Do góry