_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
klaudzia nic mi nie pisała co u niej..
mam nadzieję że jak najszybcij się odezwie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
koleżanka radziła seks :-) a po nim leżenie z nogami do góry żeby nic nie wypłyneło ;-)nie wiem jak ona dała rade tak leżeć bo ja przy moim wielkim brzuchu będe mieć problem ale u niej to poskutkowałopytanie tylko co robić, bo ja wypróbowałam wszystkiego poza olejkiem rycynowym, ale też raczej by mi nie pomógł, bo on głównie wywołuje biegunkę a ja mam już od 3 dni rozwolnienie i skurcze jelit więc nawet nie chce pogarszać sytuacji )
uparciuchy te nasze dzieci )
koleżanka radziła seks :-) a po nim leżenie z nogami do góry żeby nic nie wypłyneło ;-)nie wiem jak ona dała rade tak leżeć bo ja przy moim wielkim brzuchu będe mieć problem ale u niej to poskutkowało
My po spacerku , wiec szybko weszłam i byłam pewna że coś Klaudzia napisała a tu ciszaaa.....pozostaje nam czekać i trzymać kciuki.klaudzia nic mi nie pisała co u niej..
Milencia, a zaglądasz na ten wątek:moj synek czesto robi kupke, taka wlasnie zadka zoltawa
dziewczyny jak was namiezyc na nk, wprawdzie dopiero co sie tam zarejestrowalam strasznie mam pecha do znajomych, tu nie mam nikogo, normalnie z nudow juz sie zalamuje a przez to ze nie mialam lekko w ciazy nie moglam z wami spedzic wiele czasu i ciagle nie nadazam :-( tak mi teskno do ludzi :-(