reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Właśnie tak się też zastanawiałm co u niej... może już urodziła skoro nie "melduje się" jak to ma w zwyczaju;-)
E
etna36
Gość
okiprzeniosłam na "karmienie piersią"
klaudzia pewnie juz po albo tuz przed, biedactwo trzymam mocno za nich kciuki
D
dziunka24.
Gość
Kurcze, nie mam czasu was nadrobic :-(
I doluje mnie to strasznie, bo nie mam pojecia co sie z Wami dzieje, kto ur a kto nie :-( Czuje sie jak wypuszczona z buszu, wpadam na wariata na bb, cos napisze i uciekam. Bez sensu...
Wczoraj znowu ryczalam, bo A znowu nie ma wolnego. Jak powiedzial szefowej, ze sie umawiali ze piatek i sobota wolna to ona stwierdzila ze nic takiego nie pamieta cipa jedna Myslalam ze nie dam rady z dziewczynami, ale jest w miare ok. Julia w miare wyrozumiala, czasem rogi pokazuje, ale da sie przezyc.
Moja malutka wietrzy sie wlasnie przy okienku A dzis ma szesc dni i zero kupy od ur. Tylko na poczatku trzy smolki. No i nic nie wskazuje ze jej sie cos chce
Dobra, uciekam... papa
I doluje mnie to strasznie, bo nie mam pojecia co sie z Wami dzieje, kto ur a kto nie :-( Czuje sie jak wypuszczona z buszu, wpadam na wariata na bb, cos napisze i uciekam. Bez sensu...
Wczoraj znowu ryczalam, bo A znowu nie ma wolnego. Jak powiedzial szefowej, ze sie umawiali ze piatek i sobota wolna to ona stwierdzila ze nic takiego nie pamieta cipa jedna Myslalam ze nie dam rady z dziewczynami, ale jest w miare ok. Julia w miare wyrozumiala, czasem rogi pokazuje, ale da sie przezyc.
Moja malutka wietrzy sie wlasnie przy okienku A dzis ma szesc dni i zero kupy od ur. Tylko na poczatku trzy smolki. No i nic nie wskazuje ze jej sie cos chce
Dobra, uciekam... papa
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Kurczę, a konsultowałaś ten brak kupy z jakimś lekarzem albo położną?...
Dobra, uciekam... papa
Tutaj bez porządnej kupy do domu ze szpitala nie wypuszczają!!!!!
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Dobra, uciekam... papa
u nas dziennie ze 2 sa a w nocy synek zielona zrobil pewnie konsekwencje tego co zjadlam ... yh
mi polozna powiedziala ze nie ma reguly dziecko robi tyle ile musi wiec moze kilka razy dziennie raz albo raz na kilka dni ...
D
dziunka24.
Gość
Kurczę, a konsultowałaś ten brak kupy z jakimś lekarzem albo położną?
Tutaj bez porządnej kupy do domu ze szpitala nie wypuszczają!!!!!
U mnie stwierdzili ze to normalne przy karmieniu piersia i kupy mam zaczac liczyc od 5-tej doby. Dzis byla polozna i mowie ze dalej nie ma, a ona mowi ze czasem tak moze byc. Sprawdzila brzuszek, ale on nie byl wzdety, wtedy zaczela uciskac nozki do brzuszka i nic! Zero kupy. Zaraz mama przywiezie mi czopki glicerynowe, moze to cos da, choc wszedzie pisze ze do 1-go miesiaca nie wolno, ale polozna mowi ze nie zaszkodzi
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
NO JAK?U mnie stwierdzili ze to normalne przy karmieniu piersia i kupy mam zaczac liczyc od 5-tej doby. Dzis byla polozna i mowie ze dalej nie ma, a ona mowi ze czasem tak moze byc. Sprawdzila brzuszek, ale on nie byl wzdety, wtedy zaczela uciskac nozki do brzuszka i nic! Zero kupy. Zaraz mama przywiezie mi czopki glicerynowe, moze to cos da, choc wszedzie pisze ze do 1-go miesiaca nie wolno, ale polozna mowi ze nie zaszkodzi
Przeciez wlaśnie przy karmieniu piersią jest wzmożona czestotliwość kup i wtedy takie bardziej kupowe siuśki lecą niż zbita konsystencja
bynajmniej z tego co mi wiadomo... wiesz, nie chce cie straszyc tylko jakieś dziwne dla mnie to co piszesz...
dziubasek08
Fanka BB :)
Hej, no wreszcie wróciłam i mam chwilkę na BB
Urodziłam jak wiecie 18.11, ale dopiero we wtorek 24.11. wypuścili mnie z Olafkiem do domu.
Także jest to nasz 3 dzień, a od wczoraj trwa najazd dziadków i już mam serdecznie dość )))
co do kupek to mary_mary ma rację ))
Ja karmię piersią i właśnie takie są, praktycznie co 2 karmienie jest wymiana pieluszki.
Pozdrawiam!
Urodziłam jak wiecie 18.11, ale dopiero we wtorek 24.11. wypuścili mnie z Olafkiem do domu.
Także jest to nasz 3 dzień, a od wczoraj trwa najazd dziadków i już mam serdecznie dość )))
co do kupek to mary_mary ma rację ))
Ja karmię piersią i właśnie takie są, praktycznie co 2 karmienie jest wymiana pieluszki.
Pozdrawiam!
reklama
NO JAK?
Przeciez wlaśnie przy karmieniu piersią jest wzmożona czestotliwość kup i wtedy takie bardziej kupowe siuśki lecą niż zbita konsystencja
bynajmniej z tego co mi wiadomo... wiesz, nie chce cie straszyc tylko jakieś dziwne dla mnie to co piszesz...
przy cycu kupy moga byco godzine, albo co kilka dni,.. i to wszystko miesci sie w normie, jesli dzidzius dobrze sie czuje :-)
dziunka - nie martw sie