reklama
dziewczyny melduje sie dalej w 2paku i na dzis tak zostanie. Jestem wsciekla bo wyniki wyszly zle i nie wiem na co czejaja. Jutro maja jeszcze sprawxzac znowu mocz co moze potrwac kolejne kilka dni... No wkur.... Sie tylko!!! Predzej naturalnie chyba urodze niz mi wywolaja. Banda cymbalow! Mam zalamke bo okropnie tu.... Wszystkie chrapia, 2 placzace na zmiane noworodki, smierdzaca murzynka nie zebym byla rasistka no ale fakty to fakty... Nie ma sie do kogo odezwac i co robic... Nudyyyy.. No nic dam wam znac jutro jak sie moze cos dowiem. Co do kamci to chca zeby dzis urodzila, ale czy jej wywolaja czy urodzi sana to juz zalezy od natury bo ma czestsze skurcze. Bidula zapomniala szlafroka i rozka do szpitala hehe dobranoc....
czyli jednak nie rodzicie razem...
Klaudzia - ale czyli zostajesz w szpitalu aż do porodu czy jak? i co z tym moczem? co wychodzi źle?
KaMcia - na szczęście bez szlafroka i rożka da się urodzić :-) bezbolesnego i szybkiego życzę
E
etna36
Gość
ja tez bylam wczoraj na usunieciu szwow i teraz to mozna zyc!!!!...... Dzisiaj na szczęście pozbędę się już szwów, bo można z nimi oszaleć...
Klaudzia
KaMcia
ja wierze, ze teraz wasza kolej inaczej nie moze byc!!!!!
tym razem musi sie udac
KaMcia
ja wierze, ze teraz wasza kolej inaczej nie moze byc!!!!!
tym razem musi sie udac
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
melduje sie z rana dalej w 2paku. Czekam do 8 rano na obchod i zaczynam napelniac 1,5l butle moczem. Chca spawdzic ile faktycznie bialka sie uzbiera. Tyle ze moje cisnienie wczoraj o 22.00 bylo 150/107 i dali jedynie tabletke na obnizenie. Czuje ze go.... Dala bo leb mi zaraz rozsadzi, wiec mam nadzieje ze po obchodzie jednak przez to cisnienie nie beda nas wiecej narazac i wywolaja. Boje sie o malego teraz... Mam nadzieje ze wszystko bedzie oki. Z badan moczu wczorajszych na 99,9% mam stan przedrzucawkowy i jest to niebezpieczne i dla mnie i dla synka. Moja mama rozmawiala wczoraj z polskin ginemi i on mowil ze narazie angole dzialaja w porzadku wiec musze im zaufac chyba bo inaczej zwariuje. Dziewczyny dziekuje ze sie o mnie martwicie i za trzymanie kciukow. Jestescie kochane!!! P.s kamcia nie pisala nic jeszcze wiec albo jeszcze rodzi albo juz sie cieszy kruszynka...
ja tez bylam wczoraj na usunieciu szwow i teraz to mozna zyc!!!!
Bez szwów od razu lepiej! Jedyne co mi nie pasuje to to, że lekarz na mnie za mocno pościskał i miałam trochę opuchniętą rane i musze rywanolem przykladać.
Klaudzia - musisz im zaufać. Wiedzą co robią. Chociaż w pl nie czekaliby skoro masz stan przedrzucawkowy...
Kamcia - trzymam kciuki! A szlafrok i rożek nie pomogą w rodzeniu ;-) Szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu :-)
Moja niunia jest już spokojniejsza. Nie płacze już bez powodu i zaczęła w końcu leżeć i patrzeć, a nie płakać cały czas... Jestem przeszczęśliwa:-)
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
obchod juz byl. Tzn mierzenie cisnienia. 137/87 wiec ciesze sie ze jednak zeszlo w dol, ale to oznacza pewnie kolejne 24h w szpitalu w oczekiwaniu.... Pewnie predzej sama urodze...
E
etna36
Gość
mimo wszystko dobrze, ze cisnienie ci spadlo, to jest niebezpieczne dla ciebie i dzieciatka, a ja mysle ze juz naprawde duzo ci nie zostalo musisz byc dzielna mamusia i jestes !!!!!
ja to cale skurcze czekalam tylko na parcie i mowilam sobie jeszcze troche, jeszcze chwila jak juz bede przec to malenstwo zobacze lada moment i tak mowilam sobie na kazdym skurczu, a jak przyszly parte i uslyszalam, ze widacczuprynke to jakby nowa sila we mnie wstapila do parcia tak sie zawzielam i sluchalam co mowi do mnie polozna zeby jak najszybciej zobaczyc synka
ale mnie wzielo na wspominki
ja to cale skurcze czekalam tylko na parcie i mowilam sobie jeszcze troche, jeszcze chwila jak juz bede przec to malenstwo zobacze lada moment i tak mowilam sobie na kazdym skurczu, a jak przyszly parte i uslyszalam, ze widacczuprynke to jakby nowa sila we mnie wstapila do parcia tak sie zawzielam i sluchalam co mowi do mnie polozna zeby jak najszybciej zobaczyc synka
ale mnie wzielo na wspominki
oj klaudzia...nameczysz sie biedulko:-(ale nie denerwuj sie..wszystko bedzie dobrze...tylko cierpliwosci...jeszcze troszke i juz bedziesz w domu z maluszkiem..malym Olivierkiem:-)a wtedy juz nie bedziesz narzekala na nudyglowa do gory
ps.moze sprobuj troche pochodzic po tym szpitalu...moze to cos maluszka ruszy by wkoncu szykowal sie na swiatalbo w ubikacji troche potanczyc:-)
ps.a u mnie juz przyszedl czas na zalozenie nowego sowaczka...tylko zapomnialam jak mam go wkleic u siebiektoras z was wie???i jak stary usunac??
ps.moze sprobuj troche pochodzic po tym szpitalu...moze to cos maluszka ruszy by wkoncu szykowal sie na swiatalbo w ubikacji troche potanczyc:-)
ps.a u mnie juz przyszedl czas na zalozenie nowego sowaczka...tylko zapomnialam jak mam go wkleic u siebiektoras z was wie???i jak stary usunac??
reklama
oj klaudzia...nameczysz sie biedulko:-(ale nie denerwuj sie..wszystko bedzie dobrze...tylko cierpliwosci...jeszcze troszke i juz bedziesz w domu z maluszkiem..malym Olivierkiem:-)a wtedy juz nie bedziesz narzekala na nudyglowa do gory
w sutawieniach na gorze po lewej stronie, potem edytuj sygnature, po prostu chyba wykasuje stara i wklej nowa i zapisz a ja sie witam nadal z brzuszkiem i tak do konca moich dni...