_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
aha no to nieźle... a teraz przeszły skurcze już... ??ani wody ani czop,ale zanim pojechalam,to siedzialam godz w wannie,wiec niewiem.mialam skurcze co 3 miin i kazali przyjechac
to pewnie tak jak mi... heh...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aha no to nieźle... a teraz przeszły skurcze już... ??ani wody ani czop,ale zanim pojechalam,to siedzialam godz w wannie,wiec niewiem.mialam skurcze co 3 miin i kazali przyjechac
kamcia co się dzieje??
ziunka ja pewnie bym pojechała jeśli do wieczora nic się nie zmieni.
Ja tylko na chwilkę bo mam kiepski dzień. Kłótnie z moim M. zaczynają być na porzadku dziennym, a tak właściwie to nie kłótnie, bo jak ja próbuje z nim porozmawiać to on mówi że nie ma zamiaru ze mną gadać i tego słuchać, bo pod koniec ciąży zaczyna mi już całkiem odbijać. To jego słowa które usłyszałam już po raz kolejny i jest mi bardzo przykro bo jak można sie tak odezwać do żony. Jak dla mnie to brak szacunku. Jutro mi może przejdzie to zacznę się udzielać)
papa mamuśki
od tego chodzenia wczasie skurczy wszystko mnie boli....
wczoraj w nocy aż się z bólu popłakałam..
nogi , biodra, łydki juz nie wspomnę jak bardzo, kręgosłup, bruch.... masakra...
do tego jeszcze ręka po szczepionce....normalnie ruszać się nie mogę... ehhh
a tak z innej beczki... szukam gdzie pisałyście o nocnym spaniu dziecka.. i nie mogę znaleźć... ktoś mnie oświeci może??![]()
relacja na zywomoze jakas kamerke podlaczysz?
![]()
Kochaniutkie, przepraszam, ale jak zwykle zasialam panike ;-) dzidzia od jakis 15 minut rusza sie caly czastakze spioch z niej po prostu ;-)
a czemu takie oczy zrobiłaś??i ja tez jestem za
dalas sie zaszczepic na ta swinie jedna?![]()