reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

skasowalo mi posta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
miala sprawdzic rozwarcie,wsadzila palce:gmera,gmera,gmera,mnie boli,wiec zaczelam stekac.stwierdzila,ze nie moze wyczuc szyjki i nie bedzie mnie meczyc:confused2:
wiesz, ż ejakaś dziwna ta baba! Jak nie może wyczuć?? to co to za położna? Nie zdązysz do tej wanny wejść jak ona tak Cię będzie badać

reklama
Wlasnie mama dzwonila, ze ordynator polozniczego z mojego szpitala wypowiadal sie, ze nie beda przyjmowac chorych kobiet w ciazy ani do porodu :szok: czyli co, jak ja sie przeziebie to co wtedy :szok: Odpowiedz: "Ministerstwo zdrowia tego nie przewidzialo" :szok:
Tu jest artykul jakby ktoras chciala przeczytac.
TVP GDAŃSK
poszaleli:baffled:

Kurcze, biedna Banana :-(

A tu tez nikogo nie ma widze, wszystkie spia ;-)
Ja za to nawet nie ziewam i to jest dziwne, bo od jakiegos czasu nie tyle co nie moge, a nie chce mi sie po prostu spac! :sorry:

Nam troszke dzis odbilo. Zaczelo sie od tego, ze A zaczal prac firanki, myc okna (i to sam od siebie :eek:), wycierac z kurzu najtrudniej dostepne kąty. Potem zrobilismy porzadek w dokumentach, a troche tego bylo, w międzyczasie przyszla moja karuzela do lozeczka (musze przyznac ze bardzo udany zakup:tak:;-)). Zaczelismy ja rozgryzac i montowac do lozeczka i wtedy juz zaszalelismy na calego! Pokoj kompletnie poprzestawiany, a moj A w koncu zadowolony z ukladu mebli i lozeczka.
Jutro mamy zamiar wpasc do pokoju Julki i tam tez rewolucje przeprowadzic w zabawkach itd, ale nie wiem czy ten zapal nie minie do rana ;-)

reklama
Dziunka ja jeszcze nie spie....

brzucho mnie troche boli... ale pewnie to nic takiego i dupa z tego wyjdzie wiec nawet sie nie nastawiam...

a mamy kolejna rozpakowana... wiec zapraszam na informacje :tak::tak::tak:

depreche dostaje przez te smsy od was... jak czytam kolejne ze ktos urodzil a ja dalej w 2paku to az mnie sciska w srodku hehe

Do góry