reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
bedzie rozwarcie,bedzie wanna:confused2:mam zamiar zaraz poprosic o zbadanie:zawstydzona/y:
dostalam tez cocodamol,ku mojemu zdzwieniu nieco zmniejszyl bol,albo to ten,bo dotalam oba na raz.

Dziunka ja bym jednak pojechala sprawdzic. Nie warto sie teraz stresowac. Albo sprobuj jeszcze napic sie redbulla albo czegos w tym stylu... wiem ze nie powinno sie w ciazy ale ja ostatnio tez sie martwilam bardzo bo maly caly dzien sie nie ruszal i po redbullu zaczal szalec!

a moze poprostu zaczyna sie porod u Ciebie i maluszek malo aktywny bo sie przygotowywuje to wyskoczenia :-D oby to bylo to!!!!! bo juz naprawde wkurzasz z tym zajmowaniem kolejki hehehe :-)

bedzie rozwarcie,bedzie wanna:confused2:mam zamiar zaraz poprosic o zbadanie:zawstydzona/y:
dostalam tez cocodamol,ku mojemu zdzwieniu nieco zmniejszyl bol,albo to ten,bo dotalam oba na raz.

nie slyszalam o tym cocodamolu... wazne ze cos pomaga...

popros faktycznie o to badanie i wskakuj to wody bo sie nam kochana tam zameczysz!!!!! a za chwilke napewno zaczniesz przec i maluszek bedzie z Toba!!!! Ale fajnie! TRZYMAJ SIE!!!! Myslami jestesmy z Toba!

no ja już mam netaa na stałe znów... w domciu i cieszę się jak dzieko...

zapomniałam wam napisać jeszze że mnie na świńską grypę zaszczepili i cała ręka mnie boli...

no ale widzę ze banaana daje nam relcję na żywo z porodówki więc zabieram się za czytanie:tak:

cocodamol to paracetamol z codeina,tabletki przeciwbolowe na recepte,moze zle przespelowalam,bo sa dosc znane.
teraz nie jest juz tak zle,wczesniej bylo o wiele gorzej, a pewnie niedlugo znowu sie zacznie:zawstydzona/y:

zobacze,jak bedzie bolalo, na pewno chce sprobowac gas and air,chociaz srednio w to wierze.wczesniej jakbym mogla to na pewno bym cos wziela, tak bolalo-okolo11,ale wiedzialam,ze bez rozwarcia gowno dostane,poza tym to wlasnie bolaly mnie plecy,a teraz tens super pomaga,chociaz juz ustawiony na 8 z 10,niedlugo zabraknie skali:-(

banana ale powiedz Ty mi... dokładnie.. wody Ci odeszły i czekaszw szpiytalu??
czy jak to tam u Ciebie wyglada??
bo ja nie miałam neta i tak czytałam na szybko 3 po 3 .. i ne wiem...:sorry:

reklama
ani wody ani czop,ale zanim pojechalam,to siedzialam godz w wannie,wiec niewiem.mialam skurcze co 3 miin i kazali przyjechac

Do góry