mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ale jak ja bym urodzila w grudniu to za chiny ludowe do grudnia mnie nikt nie wyrzucii wogole mi sie tam nie podoba (nie urazajac nikogo), taki balagan jakis, nasze moderatorki lepiej dbaja o wszystko ;-)
też widziałam ten bałaganale jak się komuś nie chce dbać.... to rtak jest
az mialam ochote im napisac ze z checia sie zajme porzadkowaniemuwielbiam robic takie rzeczy, pod tym wzgledem troche pedantyczna jestem ;-)
Nawet kredki u Julki ukladam wg swojego wzoru![]()
sluchajcie panny i panie !! jesli wam sie nie podoba jak wyglada forum grudniowek to z ŁASKI SWOJEJ NIE ZAGLADAJCIE NA NIE!!! Forum rzadzi sie pewna swoboda wypowiedzi i drastyczne ograniczanie tej swobody jest ingerencja w wybory osob tworzacych dana spolecznosc !!
a to czy ktos urodzil w listopadzie, grudniu czy styczniu nie ma wlasciwie zadnego wplywu na to gdzie kieruje swoje sympatie, gdzie odnalazl przyjaciol i z kim ma ochote dzielic zale i radosci !!
wiec nie martwcie sie o porzadki na naszym forum czy tez o to gdzie bedziecie przypisane jak urodzicie w grudniu ... po prostu miejcie tu swoj wlasny swiat i cieszcie sie jego sterylna czystoscia
pozdrawiam mea