reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ale jak ja bym urodzila w grudniu to za chiny ludowe do grudnia mnie nikt nie wyrzuci :no: i wogole mi sie tam nie podoba (nie urazajac nikogo), taki balagan jakis, nasze moderatorki lepiej dbaja o wszystko ;-)

też widziałam ten bałagan :sorry: ale jak się komuś nie chce dbać.... to rtak jest

az mialam ochote im napisac ze z checia sie zajme porzadkowaniem :-D uwielbiam robic takie rzeczy, pod tym wzgledem troche pedantyczna jestem ;-)
Nawet kredki u Julki ukladam wg swojego wzoru :-D:-D:-D

sluchajcie panny i panie !! jesli wam sie nie podoba jak wyglada forum grudniowek to z ŁASKI SWOJEJ NIE ZAGLADAJCIE NA NIE!!! Forum rzadzi sie pewna swoboda wypowiedzi i drastyczne ograniczanie tej swobody jest ingerencja w wybory osob tworzacych dana spolecznosc !!
a to czy ktos urodzil w listopadzie, grudniu czy styczniu nie ma wlasciwie zadnego wplywu na to gdzie kieruje swoje sympatie, gdzie odnalazl przyjaciol i z kim ma ochote dzielic zale i radosci !!
wiec nie martwcie sie o porzadki na naszym forum czy tez o to gdzie bedziecie przypisane jak urodzicie w grudniu ... po prostu miejcie tu swoj wlasny swiat i cieszcie sie jego sterylna czystoscia :) my bedziemy sobie zyly w blogim balaganie panujacym na grudniowym forum i wszystkie bedziemy szczesliwsze !!

pozdrawiam mea :)

reklama
heh zastanawiam się czy zrobić to co napisałąm wcześniej,..
czyli... "usunąć post dotyczący tego tematu?!"

zignorować. to najlepsze, co ozna zrobic w tej sytuacji. Trzymajmy poziom :tak:
nie musimy walczyc w czyjejs zenującej wojence :) to forum mamus a nie walecznych kociczek...

czemu nie spisz?

Ostatnia edycja:
no, nie dziwie się, że zazdrościsz.. mogę sobie na przykład w nocy po domu z obciążeniem polatać, bo jak usiądę, to obciążenie sie wydziera :confused2: cudowną porę sobie moje dzieciątko na aktywność wybrało :eek::sorry: już trzecia taka noc z rzędu... a rano wstać trzeba, dzieci do szkoły i przedszkola wyprawić i odwieźć :eek: jeszcze ze dwa tygodnie i na sobie poród wsteczny zastosuję :szok::-D

sorry ze dopiero teraz ale musialam sie troche wyspac (3x2h :) ) no i jest moja matka (nie rób, nie siedz, jak ty trzymasz to dziecko, przykryj jej głowe, nie tak itd...)

Przesyłam esemesa od OLICY: "mała ma żółtaczke i leży koło mnie pod lampami. Pewnie w czw. wyjdziemy. Pokarm mam dopiero od dziś cyzli od 4 doby. Pozdrawiam. OLICA."

My też pozdrawiamy i buziaki od Idy dla wszystkich e-cioć :)

zignorować. to najlepsze, co ozna zrobic w tej sytuacji. Trzymajmy poziom :tak:
nie musimy walczyc w czyjejs zenującej wojence :) to forum mamus a nie walecznych kociczek...

czemu nie spisz?
nie śpie bo spać nie mogę:sorry: mam skurcze regularne co 10 min już od prawie 2 godzin...
boli jak ku%^% mać:-p
zasawiam się czy się ubierać i jechać do lekarza czy iść spać bo jestem śpiąca :sorry:

nie śpie bo spać nie mogę:sorry: mam skurcze regularne co 10 min już od prawie 2 godzin...
boli jak ku%^% mać:-p
zasawiam się czy się ubierać i jechać do lekarza czy iść spać bo jestem śpiąca :sorry:

Uuu... Kamcia widze ze na powazne se wzielas tego 17-stego listopada :-D i co postanowilas hmmmm...?
A ja k***a obudzilam sie z bolem brzucha jak na @ i swedzeniem... oczywiscie gdy tylko zrobilam sobie nadzieje ze to moze juz to, to caly bol zniknal :wściekła/y: a spac oczywiscie nie moge...

No tylko mozna sie wku**** !!! :crazy::crazy::crazy: i co tu teraz robic... jak wszyscy spia....

ciekawa jestem czy ktoras sie rozpakowywuje/ rozpakowala? ;-)

Moja droga nie wszystkie śpią :p Ja po wczorajszym odejsciu czopa miałam nadzieję, że coś sie rozkręci... Miałam niby skurcze i to duzo ale wszystko bezbolesne więc jak dla mnie się nie liczy... Dziś jadę do gina, dermatologa i na KTG więc zobaczymy co powiedzą. Co do dermatologa to nie wiem po co mi gin kazał iść. Zobaczył krostki na brzuchu i kazał sprawdzić ale dermatolog pewnie powie, że jakaś ciążowa wysypka i tyle. Ale jak lekarz każe to pacjent słucha :-) Najgorsze, że juz nie jeżdżę samochodem i muszę się telepać 2 autobusami... Ech... człowiek juz się taki wygodny zrobił...

reklama
Cześć ciotki;-)
U mnie b/z..:tak:ale noc to była chyba w 80% przesiedziana na kibelku z siusiu:-D:wściekła/y::-D..najbardziej to te "kropelkowanie" mnie wkurza..

No to zaczynamy nowe oczekiwanie - może faktycznie Kamcia??:-)

Do góry