reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

widzę że tu cisza nagle nastała....:tak:
a jak mnie nie ma to iszecie jak najętę:-p
a ja musiałam siedzieć z szfową na kolacji... o lol... tylko zerkałam na cczas żeby jak naszybciej się zmyć:-D

reklama
ajjj dziubasek zapomnialas o mnie :-D ja to bede siedziec do grudnia :-D

Jeszcze bedzie ze urodzisz szybciej ode mnie,zobaczysz.. Moj to widze ze bedzie uparty.. po mnie :eek:... bede miala przekichane...:no::laugh2:

lece pod prysznic...jakby ktoras sie juz zbierala do spania to zycze kolorowych snow i spokojnej nocy..a moze niespokojnej a wrecz porodowej...:-p:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-D:-Dno wiecie co????!!!! oszalalyscie????!!!!

nie bylo mnie wczoraj i mialam do nadrobienia 50 stron na samym listopadzie, a gdzie inne watki???!!!!

ciekawe, jak katrenki, czy urodzila? i udalo sie w wodzie/

:-D:-Dno wiecie co????!!!! oszalalyscie????!!!!

nie bylo mnie wczoraj i mialam do nadrobienia 50 stron na samym listopadzie, a gdzie inne watki???!!!!

ciekawe, jak katrenki, czy urodzila? i udalo sie w wodzie/

o 22:00 gdy z nia pisalam to byla podpieta pod ktg ale prawdopodobnie mieli ja puscic do domku bo z mala wszystko ok. Nic wiecej mi nie wiadomo ;-) ale pewnie jakby zaczela rodzic to by napisala :tak:

a moj o jest leniuch, mowie Ci... po tacie (urodzony w Wielka Niedziele) :eek::eek:

Ja tez jestem urodzona w niedziele,na dodatek w samo poludnie takze u mnie nie dosc ze UPARTE to leniwe jest... tak wiec jeszcze zobaczymy ktora dzidzia bardziej :sorry:

o 22:00 gdy z nia pisalam to byla podpieta pod ktg ale prawdopodobnie mieli ja puscic do domku bo z mala wszystko ok. Nic wiecej mi nie wiadomo ;-) ale pewnie jakby zaczela rodzic to by napisala :tak:

Mogliby ja zostawic w szpitalu i miec pod stala obserwacja juz...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja sobie przytulankami wczoraj pomagalam:-Dale w dalszym ciagu nic..tylko mnie brzuch z tego rozbolal:szok:a na dodatek cala noc leci ze mnie plyn(z mojej malej)nie w wielkich ilosciach ale leci..wy tez tak macie??czy to sa te wody plodowe???:confused2:

Do góry