reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziewczynki przekazuje smka od Katrenki:

"Hej. Jestem w szpitalu na KTG monitoruja mala bo ma wysoki puls i chca sie upewnic ze wszystko ok. Skurcze wracaja, mam okolo 3cm rozwarcia i szyjka prawie otworzona wiec pierwsza faza porodu. Jak puls sie uspokoi to wracam do domu i czekam jak nie to wezwa lekarza na konsultacje. Trzymajcie za mnie kciuki. Pozdrowionka- Karolina"

Katrenki:
"Hej. Jestem w szpitalu na KTG monitoruja mala bo ma wysoki puls i chca sie upewnic ze wszystko ok. Skurcze wracaja, mam okolo 3cm rozwarcia i szyjka prawie otworzona wiec pierwsza faza porodu. Jak puls sie uspokoi to wracam do domu i czekam jak nie to wezwa lekarza na konsultacje. Trzymajcie za mnie kciuki. Pozdrowionka- Karolina"

Pewnie, że trzymamy kcuki a jak inaczej, dobrze ze pojechalas do szpitala, bo moze przez te ciagle skurcze mala taka wymeczona

witamy z pokladu dom!!! Ja to chyba jestem okropna, namarudzilam wam z rana, a Olcia na patologii i to w takim dobrym nastroju
A mi polozna kazala nabyc walizke na kolkach, bo one potem musza ciagnac te nasze ciezkie torby, wiec co szpital to obyczaj :eek:

a ty jak dlugo jeszcze planujesz na uczelnie uczczac i to pewnie jeszcze za kolkiem co????

nooo to dobra wiadomosc, a moze i ten tydzien kto wie.....

Na wspólnej, a teraz M jak miłość, wczoraj jak ukradl ten tym noworodka ze szpitala to az sie poplakalam, a moj maz nie wiedzial co sie dzieje, ale to pewnie byly hormony, bo tak normalnie nie biore sobie tak seriali do serca :eek:

Tez sie poplakalam, i dzis na powtorce tez :eek:

Dziewczynki przekazuje smka od Katrenki:

Trzymam kciuki, ale jednak wolalabym gdyby mnie zatrzymali w szpitalu :sorry:

To lece na 39 i pol :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wrocilismy ze sklepu, a wlasciwie trzech bo bylo poszukiwanie chleba, jutro przeciez wszystko pozamykane :sorry: No i jak dzis nie urodze z tego wysilku to juz nie wiem :-D a takie spacery to juz nie dla mnie niestety...nawet nie moglam sie sama rozebrac...no i niestety dzis sie okazalo, ze ciazowki jedyne w ktore do soboty wchodzilam sa za male :szok: brzusio sie juz w nie ledwo ledwo wciska :szok:
no to nic tylko czas rodzić :))) przecież teraz nie będziesz kupować spodni nowych :)))

To ja mam na dziś przepisane przez lekarza: kino, wino, sex.
W końcu trzeba będzie do recepty się dostosować:):)
Dziunka, masz teraz powód żeby rodzić:shocked2: A ja dziś znalazłam w szafie kurtkę o takim kroju, że pasuje na mnie idealnie.. Wyglądam w niej jakbym nie była w ciąży:szok:
Czy to znaczy, że teraz będę nosić ten brzuszek i nosić???

To ja mam na dziś przepisane przez lekarza: kino, wino, sex.
W końcu trzeba będzie do recepty się dostosować:):)
Dziunka, masz teraz powód żeby rodzić:shocked2: A ja dziś znalazłam w szafie kurtkę o takim kroju, że pasuje na mnie idealnie.. Wyglądam w niej jakbym nie była w ciąży:szok:
Czy to znaczy, że teraz będę nosić ten brzuszek i nosić???
Co to za krój, że w 42 tygodniu nie widać, że w ciąży jesteś????
Ale sie uśmiałam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry