reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dzisiaj na KTG wyszły skurcze, nareszcie:)No i rozwarcie na 2 cm:)
Jest szansa że kiedyś urodzę, ale na pewno nie w tym tygodniu

reklama
A mojemu smykowi się nie śpieszy:-p Ma za dobrze...
Byłam dziś wymienić czapeczkę i musiałam dokupić butki, bo ta co teraz wzięłam była tańsza.
Badania ok - cisnienie książkowe (co bardzo dziwne, bo przed ciążą to mi skakało wiecznie)
juz do apteki nie zdążyłam po podkłady, ale kupię w czwartek i będę spakowana w końcu!

a ja dzisiaj wyszorowałam całą łazienkę i ubikację oraz podłogę w kuchni. Wszystko na kolanach, ale póki co nic to nie pomogło więc ja już daje sobie spokój i od dzisiaj wpoczywam :)) może wtedy się coś ruszy :)) póki co od prau dni dzidzia strasznie szaleje :))

Witajcie mamusie:)
U nas okej, ja tylko na chwilke, przesylam wam kolysanke dla waszych maluszkow. Jak link nie zadziala to wpiszcie w youtube Seweryn Krajewski - Kolysanka dla okruszka.
Milego sluchania, buziaki dla was wszystkich.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=6AGMDrU8fNE"]YouTube- Seweryn Krajewski - Kołysanka Dla Okruszka[/ame]

I jeszcze dwie inne:)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=jkvuaCkiJAU&feature=related"]YouTube- Kołysanki - utulanki[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=F01DkVH1AR8&feature=related"]YouTube- Śpij Kochanie[/ame]

To jak Ty z rozwarciem nie urodzisz w tym tygodniu, to wynika na to ze ja nie urodze w tym roku :-D

Kupilam wlasnie "Dziecko" i bardzo polecam. Wlasciwie to kupilam to tylko ze wzgledu na Julke, bo byly bajki dolaczone, ale sa tam super artykuly jak to jest po porodzie z maluszkiem, jak kapac itd i nawet dla mnie, nie pierworodki, sa ciekawe informacje. A w styczniowym numerze, ktory ukaze sie chyba 4 grudnia bedzie wszystko o chustach :tak:

Wrocilismy ze sklepu, a wlasciwie trzech bo bylo poszukiwanie chleba, jutro przeciez wszystko pozamykane :sorry: No i jak dzis nie urodze z tego wysilku to juz nie wiem :-D a takie spacery to juz nie dla mnie niestety...nawet nie moglam sie sama rozebrac...no i niestety dzis sie okazalo, ze ciazowki jedyne w ktore do soboty wchodzilam sa za male :szok: brzusio sie juz w nie ledwo ledwo wciska :szok:

Ale ja nie moge w tym tygodniu urodzic bo mam torbe nie spakowaną, dowód nie odebrany:D

Zaraz m jak miłość wiec pewnie cisza bedzie dalej:)

reklama
Witam z pokładu patologii ciąży.
Już dostałam ochrzan za walizkę na kółkach, teraz czekam na zlośliwosci odnośnie laptopa....
witamy z pokladu dom!!! Ja to chyba jestem okropna, namarudzilam wam z rana, a Olcia na patologii i to w takim dobrym nastroju
A mi polozna kazala nabyc walizke na kolkach, bo one potem musza ciagnac te nasze ciezkie torby, wiec co szpital to obyczaj :eek:
Ja już się pogubiłam:-D Czlowiek ledwo co z zajęć wróci i już kolejne porody!:laugh2:
a ty jak dlugo jeszcze planujesz na uczelnie uczczac i to pewnie jeszcze za kolkiem co????
nooo to dobra wiadomosc, a moze i ten tydzien kto wie.....
Ale cisza!
Pewnie czesc z Was rodzi, a czesc oglada Barwy szczescia lub na wspolnej :-D:-D:-D
Na wspólnej, a teraz M jak miłość, wczoraj jak ukradl ten tym noworodka ze szpitala to az sie poplakalam, a moj maz nie wiedzial co sie dzieje, ale to pewnie byly hormony, bo tak normalnie nie biore sobie tak seriali do serca :eek:

Do góry