D
dziunka24.
Gość
Ja zakupiłam 3 komplety pościeli tylko nie wiem po co... a o prześcieradłach kompletnie zapomniałam. No trudno później się to wszystko nadrobi:-)
Wiecie już wszystko mi przeszło (więc organizm się oczyścił:-))
Czekam teraz tylko na poród...
Posciel dziecku przeciez trzeba zmieniac, jak jedna bedzie w praniu to zawsze masz druga na zmiane, wiec mysle ze 2 komplety to w sam raz, a trzeci nie zaszkodzi ;-) Ja mam cztery, jeden zakupiony, a trzy dostalam. A zastanawiam sie czy nie kupic jeszcze jednej, takiej cieplej np z flaneli.
Witam z pokładu patologii ciąży.
Już dostałam ochrzan za walizkę na kółkach, teraz czekam na zlośliwosci odnośnie laptopa
Będę tu leżeć 2 dni, w czwartek juz raczej na bank cesarka.
Jestem poki co na 4 osobowej sali, wiec fajnie.
2 godziny mnie przyjmowali do szpitala, bo moj gin mial zabieg a wczesniej nie dal mi skierowania i musialam na niego czekać WRRRRRR.
A jak przyszedl to na kolanie pisal skierowanie i szybko szukal mi miejsca na patologii i bylo ostatnie wolne przez to czekanie na izbie.
No ale wszystko sie dobrze skonczylo i juz mi zlosc przeszla.
Narazie mnie badają i badają , oczywiscie wszedzie studenci macają mój przypadek położenia miednicowego
Smiesznie na tej Dyrekcyjnej-glupie badanie na fotelu a 8 osob zagląda-to samo na usg
No, ale gdzies ci studenci muszą się uczyć zawodu, więc nie protestuję, ze jest tłum gapiów.
Ogolnie tym razem nie mam depresji, że musze tu byc. Mam dobry humor i jestem pozytywnie nastawiona na to wielkie czwartkowe wydarzenie
Jako ciekawostka: w dniu przyjścia do szitala nie nalezy się sniadanie, a na obiad nalezy sie tylko zupa
A w dniu wypisu zupa jak sie zdąży,a jak nie-to nic
A co im walizka na kolkach przeszkadza cholercia ???
U nas w szpitalu z jedzeniem jest tak samo. Dodatkowo jak lezalam na otolaryngologii to nie nalezalo mi sie nic, bo w ciagu miesiaca przyjeli mnie dwa razy na to samo (migdaly) a tylko za pierwszym razem jedzenie sie nalezy