reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

a mnie ostatnie kilka dni boli podbrzusze, a jak chodze to juz w ogole i czuje jak by mi ktos kamien do brzucha wlozyl tak jakos strasznie ciazy.... chyba pojde sie polozyc....

reklama
dziunka fajna owca :)
a ja juz oblecialam lazienke tylkoo podloga i wszystko powciągać spowrotem do srodka :) hehe
ale o dziwo mnie nie boli :-( nie tak mialo byc :-p

Kasiulla by chyba za słabo się przyłożyłaś do sprzatania:sorry: proponuję zachaczyć jeszcze o kuchnię:-p:happy: a jak powiesz małemu , że jezeli znów odmówi współpracy to go wyciągniesz odkurzaczem- na pewno wyjdzie sam z siebie:-D

a mnie ostatnie kilka dni boli podbrzusze, a jak chodze to juz w ogole i czuje jak by mi ktos kamien do brzucha wlozyl tak jakos strasznie ciazy.... chyba pojde sie polozyc....

podejrzewam , ze to nie kamień tylko Twoja dzidzia Ci tak ciązy;-)

Widzę, ze przystopowałyście z pisaniem na dziś:tak: ech to i ja się zdrzemne:rolleyes:

chyba zrobie tak samo jak Ty :-D:-D:-D a tez sie czuje jakby mi kamien do srodka wsadzili.... ciekawa jestem jak sie bede czula bedac w 40 tyg. jezeli donosze w takim razie hehe

o matko dziewczyny ale się rozpisałyście od 12:00 myślałam że nie doczytam widać pogoda sprzyja siedzeniu przy kompie:-):-):-):-)
NATALUNIA ty tak nie szalej z tym porodem bo termin masz taki jak ja zresztą ROYANNA też taki zdrajczyni miała i mnie opuściła:zawstydzona/y:
dziewczyny a te sączące się wody oprócz tych magicznych papierków da sie jeszcze jakoś poznać??

Mi dzisiaj odeszło coś, co spowodowało najpierw uczucie wilgotności i później na wkładce zobaczyłam taki jakby upław z dużą ilością grudek i galaretek... Żółtawy taki... moja gin mówi, że to zapewne część czopa, która jest najbliżej ujścia szyjki i może być taka nie do końca stała. Na szczęście mam u niej wizytę we czwartek i dowiem się wszystkiego. Może powie mi kiedy urodzę :-p:-p:-p
ja mam tak samo tylko że od dłuższego czasu:zawstydzona/y: strasznie dużo widać tego czopa tam jest

reklama
No widze ze tutaj dzisiaj naprawde tloczno i intensywnie. Jedna juz w nocy pojechala na porodowke.. to teraz ktora nastepna?? Dziewczyny trzeba 3mac statystyki,w nocy jedna,to teraz pooludniu druga,w nocy kolejna itd a miedzy czasie beda wpadac szczesliwe mlode mamuski juz po wszystkich i zdawac na bierzaco relacje jak to sie u nich wszystko dzialo i wszystkie bedziemy happy.
To jak,robimy liste na porodowke :-p

Do góry