katrenki
Fanka BB :)
a mnie ostatnie kilka dni boli podbrzusze, a jak chodze to juz w ogole i czuje jak by mi ktos kamien do brzucha wlozyl tak jakos strasznie ciazy.... chyba pojde sie polozyc....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziunka fajna owca![]()
a ja juz oblecialam lazienke tylkoo podloga i wszystko powciągać spowrotem do srodkahehe
ale o dziwo mnie nie boli :-( nie tak mialo byc![]()
a mnie ostatnie kilka dni boli podbrzusze, a jak chodze to juz w ogole i czuje jak by mi ktos kamien do brzucha wlozyl tak jakos strasznie ciazy.... chyba pojde sie polozyc....
ja mam tak samo tylko że od dłuższego czasuMi dzisiaj odeszło coś, co spowodowało najpierw uczucie wilgotności i później na wkładce zobaczyłam taki jakby upław z dużą ilością grudek i galaretek... Żółtawy taki... moja gin mówi, że to zapewne część czopa, która jest najbliżej ujścia szyjki i może być taka nie do końca stała. Na szczęście mam u niej wizytę we czwartek i dowiem się wszystkiego. Może powie mi kiedy urodzę![]()
który to już raz sprzątasz łazienkę?a ja ide do łazienki sprzątnę![]()
który to już raz sprzątasz łazienkę?ona musi już błyszczeć... jak reszta domu!
;-)
hehe wczoraj nie sprzatalam takie bole mnie złapałynie dalam rade wiec dzis to zrobilam i nie ma boli zaraz ide jeszcze pod cieply prysznic i do USK jechac bede