reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
no nic, ide poszukac sensownego suwaczka ;-)

:-D Tak dziunka będzie najlepiej, jeszcze malństwo posłuch ię , że ma tam tyle siedzieć i bedzie kicha...

Właśnie ciekawe co U katrenki?
martuska to już pewnie urodziła.... szczęściara:happy:
Ja czekam na kominiarzy , mają sprawdzać wentylację... kto wie może przyniosą mi dziś szczęście:-p

bardzo bym chciala, ale niestety....
a Ty moja droga to strasznie wydajna mamuska jestes....jeszcze nie urodzilas a to juz drugie w drodze czy z tym bedziesz chodzila nasepne 300 dni...? a nic sie nie chwalilas, ze zamierzasz bic rekordy...:-D:-D:-D

Te suwaczki po prostu kłamią;-);-) Twój to chyba też oszust jest? :sorry:

bardzo bym chciala, ale niestety....
a Ty moja droga to strasznie wydajna mamuska jestes....jeszcze nie urodzilas a to juz drugie w drodze czy z tym bedziesz chodzila nasepne 300 dni...? a nic sie nie chwalilas, ze zamierzasz bic rekordy...:-D:-D:-D

:-D
no to zmienilam suwaczek na jakies owce, ale zawsze to lepiej niz nic. I niestety na 50 stron z suwaczkami tylko na tej mozna bylo wpisac wczorajsza date, na innych nie przyjmowalo takiej opcji :szok: chyba ze zmienie date w komputerze...hmmm...ide sprawdzic ;-)

Nie, to nic nie daje echh..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A czemu nie chcieli dac Victoria? Moja Julia miala byc Erica, ale sie nie zgodzili, jedynie poszliby na Eryka, ale to mi sie juz nie podobalo :-D glupia bylam, bo co za roznica? Przez kilka pierwszych miesiecy wszyscy sie mylili i mowili na nia Erica...
Niestety Iran jest ostatnio ciety na Anglie i USA, wiec stworzyli liste imion zakazanych, no

i Victoria, jako imie krolowej angielskiej oczywiscie w samej czolowce, :(
Szkoda, ale i tak slad zostanie w polskich dokumentach, a jak corcia dorosnie opowiemy jej

cala historie...

Wzorem bodajze Cleo zalamana placzem coreczki dalam jej dzis smoczek. Bylo to juz drugie

podejscie - raz sie nie udalo, ale dzis przelom i upragniony spokoj. Dzieki dziewczyny, ze

jestescie...

Niestety Iran jest ostatnio ciety na Anglie i USA, wiec stworzyli liste imion zakazanych, no

i Victoria, jako imie krolowej angielskiej oczywiscie w samej czolowce, :(
Szkoda, ale i tak slad zostanie w polskich dokumentach, a jak corcia dorosnie opowiemy jej

cala historie...

Wzorem bodajze Cleo zalamana placzem coreczki dalam jej dzis smoczek. Bylo to juz drugie

podejscie - raz sie nie udalo, ale dzis przelom i upragniony spokoj. Dzieki dziewczyny, ze

jestescie...

O, nie wiedzialam ze mieszkasz w Iranie :shocked2:

reklama
Do góry