D
dziunka24.
Gość
no nic, ide poszukac sensownego suwaczka ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nic, ide poszukac sensownego suwaczka ;-)
bardzo bym chciala, ale niestety....A ciekawe jak katrenki! Moze juz urodzila!
bardzo bym chciala, ale niestety....
a Ty moja droga to strasznie wydajna mamuska jestes....jeszcze nie urodzilas a to juz drugie w drodze czy z tym bedziesz chodzila nasepne 300 dni...? a nic sie nie chwalilas, ze zamierzasz bic rekordy...![]()
no juz 3 dni jestem szczesliwa mama...ale zawsze to lpiej niz jak ma pisac ze zostalo mi jeszcze ponad 300 dni....Te suwaczki po prostu kłamią;-);-) Twój to chyba też oszust jest?![]()
bardzo bym chciala, ale niestety....
a Ty moja droga to strasznie wydajna mamuska jestes....jeszcze nie urodzilas a to juz drugie w drodze czy z tym bedziesz chodzila nasepne 300 dni...? a nic sie nie chwalilas, ze zamierzasz bic rekordy...![]()
Niestety Iran jest ostatnio ciety na Anglie i USA, wiec stworzyli liste imion zakazanych, noA czemu nie chcieli dac Victoria? Moja Julia miala byc Erica, ale sie nie zgodzili, jedynie poszliby na Eryka, ale to mi sie juz nie podobaloglupia bylam, bo co za roznica? Przez kilka pierwszych miesiecy wszyscy sie mylili i mowili na nia Erica...
Niestety Iran jest ostatnio ciety na Anglie i USA, wiec stworzyli liste imion zakazanych, no
i Victoria, jako imie krolowej angielskiej oczywiscie w samej czolowce,
Szkoda, ale i tak slad zostanie w polskich dokumentach, a jak corcia dorosnie opowiemy jej
cala historie...
Wzorem bodajze Cleo zalamana placzem coreczki dalam jej dzis smoczek. Bylo to juz drugie
podejscie - raz sie nie udalo, ale dzis przelom i upragniony spokoj. Dzieki dziewczyny, ze
jestescie...