reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kasiiula a ruchy masz dalej tak samo jak np tydzien czy dwa temu? Bo to moje dziecko im wiecej godzin po terminie tym bardziej mi sie rusza, czasem mam wrazenie, ze mi zaraz wyskoczy, albo na bacznosc staje :-D wczesniej tak nie mialam...

reklama
Kasiiula a ruchy masz dalej tak samo jak np tydzien czy dwa temu? Bo to moje dziecko im wiecej godzin po terminie tym bardziej mi sie rusza, czasem mam wrazenie, ze mi zaraz wyskoczy, albo na bacznosc staje :-D wczesniej tak nie mialam...

No wlasnie to jest dziwne bo mowia ze im blizej porodu tym dziecko sie mniej rusza,a u mnie byl taki moment tylko w 37 i poczatku 38 tygodnia a pozniej jak mi sie Niki rozszalal to do dnia dzisiejszego nie moze sie uspokoic ;-)

u mnie to albo spi pol dnia i nei rusza sie wcale a jak juz to wszytsko mi boli i z dolu i z boku i z gory wiec albo spi ale szaleje :)

Kto chce przygarnac tanczaca, czteroletnia dziewczynke razem z telewizorem z ktorego dobiega niemiecki folklor :eek:;-):-D i do tego mala probuje wkrecic ze rozumie niemiecki :-D

no pospalam sobie troszke:tak: wykorzystuje ostatnie momenty...:tak:
moja mala jest teraz bardziej ruchliwa niz przedtem...czesto sa to takie male ruchy ale czesto tez bola...czasem nawet bardzo...

reklama
a dzis nikt nei chce ladna data ?

09.11.09
to moja data :)))
ale na nic się nie zapowiada :)))

no pospalam sobie troszke:tak: wykorzystuje ostatnie momenty...:tak:
moja mala jest teraz bardziej ruchliwa niz przedtem...czesto sa to takie male ruchy ale czesto tez bola...czasem nawet bardzo...

ja też bym chciała wykorzystać to wstałam po 6 dziś!!!
ale za to potem po 10 przysnęłam i obudziłam się przed 12 :)))

Jutro będę przeterminowana i dołącze do Was dziewczyny...

Do góry