dziubasek08
Fanka BB :)
ja mam czasem w śluzie takie białe fafrocle...
a tak nic!
a tak nic!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to moja data))
ale na nic się nie zapowiada))
ja też bym chciała wykorzystać to wstałam po 6 dziś!!!
ale za to potem po 10 przysnęłam i obudziłam się przed 12))
Jutro będę przeterminowana i dołącze do Was dziewczyny...
niedługo pewnie sie policzymyCiekawe ile nas, mam przeterminowanych, juz jest?;-)
tak mi sie wydaje, ze chyba 3 albo 4Ciekawe ile nas, mam przeterminowanych, juz jest?;-)
Nie wiem ale Torun chyba lepszy od Brodnicy co?? Jak sie wogole czujesz??
luandzia witaj z powrotemCzesc dziewczyny my jestesmy juz w domu :-) ale strasznie mi zle bo mielismy byc wszyscy razem ale rodzice nie przywioza mi Zuzi bo jest straszna mgla
Helenka spi wlasciwie ona caly czas spii musze jej przypominac ze musi tez jesc
zwlaszcza ze jest taka malutka
niestety ma jeszcze problemy z wylewami w oczach i pomimo tego ze dostawala na to zastrzyki w szpitalu i krople to po dzisiejszej konsultacji okazalo sie ze nic to nie dalo nadal mamy dawac jej krople i za 2 tygodnie do kontroli mam nadzieje ze bedzie lepiej
ja czuje sie dobrze tylko psychika troche mi siada ale i tak jest duzo lepiej niz bylo