reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Ja czopa wyglądałam i chyba go przegapiłam. Chociaż u mnie to chyba było ze dwa tyg temu na papierze miałam śluz podobny do gęstej, galaretki bezbarwnej, potem chyba trochę jakby żelu. No ale nie aż tak dużo jak tutaj niektórzy opisują. U lekarza we wtorek dowiedziałam się, że jestem bez czopa :szok:
Od tatmtej pory mam zwiekszone troche upławy po nocy, może szyjka pracuje.
A tak wgóle ten sławetny czop to jakaś przereklamowana sprawa, oczekiwałam czegoś wielkiego i nieziemskiego a tu zonk. Nawet nie zanotowałam kiedy to coś ze mnie wyleciało bo nie wiem czy to było to :cool2: Podobno jesli wyleci czysty poród za tydzień, dwa lub trzy, jeśli podbarwiony krwią w ciągu 24h.

ak bie pomyslalam apropo dat, ze najfajniejsza to byla 09 09 09 nie do niezapamietania co....fajnie tak urodzic...ale dzisiejsza tez bardzo ladna mi pasuje...ale ta moja mala to taki leniuch po tatusiu i na wszystko ma czas....

Nie wiem ale Torun chyba lepszy od Brodnicy co?? Jak sie wogole czujesz??

No mamy ładną porodówkę teraz:-)
Czuję się bardzo dobrze - całą ciążę nie było źle;-) Wszystkie mi zazdrościły dobrego samopoczucia:tak:

A ja wyszłam na mały spacer ze szwagierką:sorry: padało, ale chociaż się przewietrzyłam...kupiłam też sobie koszulę do porodu (taką rozpinaną - jakby się nadawała jescze do użytku, to mogę w niej karmić piersią, czapeczkę dla małego na zimę, kapiciochy do szpitala i wkładki lakatcyjne - narazie takie z rossmana za 6 zł, a kto wie, może się nie przydadzą w ogóle!

Czesc dziewczyny my jestesmy juz w domu :-) ale strasznie mi zle bo mielismy byc wszyscy razem ale rodzice nie przywioza mi Zuzi bo jest straszna mgla :sorry:
Helenka spi wlasciwie ona caly czas spi :sorry:i musze jej przypominac ze musi tez jesc
zwlaszcza ze jest taka malutka
niestety ma jeszcze problemy z wylewami w oczach i pomimo tego ze dostawala na to zastrzyki w szpitalu i krople to po dzisiejszej konsultacji okazalo sie ze nic to nie dalo nadal mamy dawac jej krople i za 2 tygodnie do kontroli mam nadzieje ze bedzie lepiej
ja czuje sie dobrze tylko psychika troche mi siada ale i tak jest duzo lepiej niz bylo

reklama
Czesc dziewczyny my jestesmy juz w domu :-) ale strasznie mi zle bo mielismy byc wszyscy razem ale rodzice nie przywioza mi Zuzi bo jest straszna mgla :sorry:
Helenka spi wlasciwie ona caly czas spi :sorry:i musze jej przypominac ze musi tez jesc
zwlaszcza ze jest taka malutka
niestety ma jeszcze problemy z wylewami w oczach i pomimo tego ze dostawala na to zastrzyki w szpitalu i krople to po dzisiejszej konsultacji okazalo sie ze nic to nie dalo nadal mamy dawac jej krople i za 2 tygodnie do kontroli mam nadzieje ze bedzie lepiej
ja czuje sie dobrze tylko psychika troche mi siada ale i tak jest duzo lepiej niz bylo
luandzia witaj z powrotem :))))
Jeszcze raz gratuluję! Pewnie za chwilę już Helenka nie będzie miała problemu z oczkami a ty z psychiką :)))
Najważniejsze, że wróciliście już do domku!

Do góry