reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

eh no niby

no ale co mi ten lekarz zrobi ? zbada szyjke powie ze czekac na skurcze albo na IP jechac i tyle... i wlasnie jestem zla na niego ze nie pracuje w szpitalu bo g*** moze :| i o to chodzi ... a ta klinika co ja chodze do niej to ona leczy nieplodnosc i nawet zasranego KTG nie maja :| powalone :( zastanawiam sie nad wizyta prywatna u zestepcy ordynatora i moze on powie mi cos wiecej ...
no ja pisałam o Malinie, że do prowadzącego lekarza, a ty to jeśli już do tego zastępcy ordynatora!!

reklama
Ja załamana siedzę w domu i płaczę... Jestem zestresowana porodem... Dostałam jeszcze wiekszej szpitalofobii i jakiejś depresji. Każdy ból powoduje u mnie stres i nerwy... Każda wizyta "na dłużej" w wc tak samo...

A co się dzieje????? kiedy masz poród wiesz coś czy tak poprostu cię wzieło na stresa przed końcem, bo ja przez te chrzciny się trochę wybiłam z bb

A co się dzieje????? kiedy masz poród wiesz coś czy tak poprostu cię wzieło na stresa przed końcem, bo ja przez te chrzciny się trochę wybiłam z bb

Termin mam na 15 - za tydzień. Ale po ostatniej wizycie na porodówce, tak się przestraszyłam porodu, że pogłębiła się moja szpitalofobia i zastanawiam się nad rodzeniem w prywatnej klinice... Będziemy musieli najwyżej z oszczędności trochę skubnąć, ale wolę tak niż złapać doła w szpitalu...

natala a masz do Michalaka jakies dane? wydawalo mi sie ze znalazlam strone jego gabinetu z rana a teraz nie moge jej znalesc :(

Nie mam niestety... Na stronce Śniadecja jest nr telefonu do jego gabinetu w szpitalu i mozesz sie z nim umówić, powiesz o co chodzi i w ogóle...

Moja gin przyjmuje tylko w czwartki w Napromedice, ale jeszcze przyjmuje w Esculapie i na Fabrycznej w Omedzie. W szpitalu jest z tego co wiem raz albo 2 razy w tygodniu.

Welcome back Kasiula:) To co ruszamy wątek "przeterminowane"??
Lekarz wystawił mi zwolnienie do 14.11 bo stwierdził, że 14 dni to norma.. Domyślam się więc, że jeżeli ni urodzę to coś będą robić, a przynajmniej tak myślałam.. We czwartek najwyżej zadzwonię do gabinetu i zapytam co dalej..

Termin mam na 15 - za tydzień. Ale po ostatniej wizycie na porodówce, tak się przestraszyłam porodu, że pogłębiła się moja szpitalofobia i zastanawiam się nad rodzeniem w prywatnej klinice... Będziemy musieli najwyżej z oszczędności trochę skubnąć, ale wolę tak niż złapać doła w szpitalu...
moja szpitalofobia nie ma czegoś takiego i tak sobie mów, wiem że łatwo się mówi, ale nie można się dać zwarjować. Ja tak mówię, bo sama byłam chyba we wrzesniu oglądać porodówkę ze sz.r. i przyszłam do domu i beczałam, przerazał mnie wygląd sali i wszystko. A teraz jak cztam, albo ogladam niektore programy, albo z opowiesci to wydaje mi sie ze to nie jest najwazniejsze i: mam sój "boks" - tak na to mówią, nikt mnie tam nie widzi i wiem gdzie co jest, wiem gdzie mnie przewioza w razie cc i mysle ze juz mi minela ta szpitalofobia . Teraz Ty musisz się "dogadać" sama ze sobą i cędzie ok!

Welcome back Kasiula:) To co ruszamy wątek "przeterminowane"??
Lekarz wystawił mi zwolnienie do 14.11 bo stwierdził, że 14 dni to norma.. Domyślam się więc, że jeżeli ni urodzę to coś będą robić, a przynajmniej tak myślałam.. We czwartek najwyżej zadzwonię do gabinetu i zapytam co dalej..
dobrze mi przypomnialas :| toz ja nie mam od jutra zwolnienia !! boze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: juz mnie szlag trafia ...

reklama
Do góry