dziubasek08
Fanka BB :)
chyba i ja się przejdę!ide na malyspacerek...dezwe sie potem...;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba i ja się przejdę!ide na malyspacerek...dezwe sie potem...;-)
Hahahahha no wiadomo ze koloru wód na ktg nie zobaczy sie... chodziło mi raczej o to czy jakiś parametr z ktg moze wskazywac zatrucie wód...zielonych wód nie widać na ktg )) ani nawet na usg!
chodziło mi raczej o wydolność łożyska.
Wody to dopiero jak wylecą to możemy zobaczyć jaki kolor mają, niestety.
Kasiula, trzymam kciuki, ale nie zaciskam zbyt mocno, żeby i Tobie się nie zacisnęło;-) Bądź dzielna!!! A jeżeli powiedzą, że dziś nie, to wracaj do domu, nie siedź w szpitalu. Nie ma to jak w domu!
Trzymam kciuki z calej sily!! Ale tu bedzie cicho bez Ciebie ;-)
Kasiula i ja trzymam kciuki!!!
Ciekawe co tam u niej!
ciekawe, czy urodzi....
no czekamy na jakieś wieści ))
jak ja ci Dorota zazdroszczę, że masz to za sobą!
Jak sie czujesz w ogóle?
czesc ja juz po z synkiem porod szybko bez komplikacji ... bueheheh szok normalnie ... jestem i zla i szczesliwa ale ide opisze o moim samopoczucie na samopoczuciu bueheh
o to czy przepływy miedzy mną a dzieckiem są właściwe o to głównie mi chodziło, sory za zamieszanie.Hahahahha no wiadomo ze koloru wód na ktg nie zobaczy sie... chodziło mi raczej o to czy jakiś parametr z ktg moze wskazywac zatrucie wód...
Co miałaś na myśli mówiac o wydolności łożyska?
Malina, a może podjedx ty jutro do swojego lekarza i niech sie wypowie.Dziubasek, mi powiem szczerze też mina zrzedła jak ją odesłali po ktg i konsultacji.. Powiedzieli, że ma małą dzidzię i że można poczekać.. Może zdecydowali tak po analizie usg, może ono wskazywało inny termin..
U mnie na poprzednich usg wychodziło, że termin wypada na 1/2.11, a jak mi zrobili usg w Zofii, to wyszło, że maluch ma wymiary na 37 tc - a waga 3380- jakoś to nie pasuje (to był 41 tc). Kurczę!
nie no Kasiula żartuje sobie ))Że co już urodziłaś już kurde bo nie ogarniam
ooo to jak jutro czyli w terminie nie urodzę to poproszę męża żeby mnie podrzucił do ciebie bo od 3 dni już sama nie jeżdżę za kółkiem )) Telefonicznie się zgadamy jak coś )))Justyś coraz lepiej:-)
Jak masz czas to zapraszam .Już jestem bardziej chodząca i ogarnieta i nastawiona na wizyty:-)