reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

klaudzia, mi tez sie nudzi, mam dosyc tego siedzenia w domu i czekania....szkoda, ze i ty i katrenki tak daleko mieszkacie, ponudzilybysmy sie razem :-D

chociaz katrenki wedlug suwaczka juz jest szczesliwa mama ;-) i pewnie ma rece pelne roboty
ostatnie dwa czy trzy dni mam wrazenie, jakby mi sie niunia bokiem odwrocila, jakos tak inaczej sie wypycha i kopie :eek: w poniedzialek wizyta u poloznej, moze sie dowiem. bedziemy pisac plan porodu :szok:

No szkoda... :-:)-(

A Karolinka nam dzis ucichla wiec moze faktycznie szuka bociana co jej odlecial z suwaczka :-D:-D:-D

Moja polozna jeszcze nie mowila nic o planie porodu... wogole nic nie mowila na ten temat. wizyte mam w srode wiec zobaczymy. ja bym wolala juz nie isc na ta wizyte i urodzic przed hehe:-D

reklama
Trzymam się :tak: Po moim falstarcie cieszę się każdą chwilą w dwupaku. Muszę trochę ochłonąć po pobycie na porodówce. Na dodatek dostałam dzisiaj biegunki :eek:

A jak u Ciebie Dziubasku?

tez wczoraj mialam biegunke i myslalam ze cos sie szykuje... a tu dupa... jedynie organizm mi sie oczyscil przez co poczulam sie lzejsza ale juz zdazylam ponadrabiac czekoladkami :-D:-D:-D

Co tak cicho dzisiaj i spokojnie? Szykujecie sie na porodowke? Tylko ja zostalam na polu bitwy :-D:-D:-D :-Di dyskutuje z ta moja corcia, ze by mogla juz wyjsc, a ona nic, tylko spi :eek:

Codziennie obiecuje sobie, ze nadrobie zaleglosci na forum i bede regularnie do Was zagladal, ale uwierzcie mi NIE DA SIE ! :) dzidzius jest tak cudowny, ze nawet jak spi to jestem przy nim. mam nadzieje, ze e-ciotki sie nie obraza a nas :) i wybacza, ze troszke nas nie ma, no ale trzeba wpasc w rytm dzienno -nocny.
powolutku sie dopasowujemy ze wszystkim, a jutro bedziemy pierwszy dzien sami bez tatusia, ktory wraca do pracy po tygodniu urlopu. zobaczymy jak nam pojdzie :)

reklama
Wreszcie nadrobiłam zaległości. Gratuluję kolejnym szczęściarom, które mają już swoje Maleństwa przy sobie.

Witam po śniadaniu:-)
nic mi się nie chce, ale siostra ma wpaść, więc od razu lepiej się czuję:-D
Dzisiaj taka pogoda do spania. Dobrze, że mnie też siostra odwiedziła bo samemu w tym domu zwariować można.

Co tak cicho dzisiaj i spokojnie? Szykujecie sie na porodowke? Tylko ja zostalam na polu bitwy :-D:-D:-D :-Di dyskutuje z ta moja corcia, ze by mogla juz wyjsc, a ona nic, tylko spi :eek:
Też próbuję negocjować z córcią ale uparciuch nie chce współpracować:-) Nie słucha mamy.

Pozdrawiam

Do góry