reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

No to i ja sie witam... nudzi mi sie potwornie znowu... mamy sliczna pogode ale jakos na nic nie mam ochoty. czuje sie dzis bardzooo nieatrakcyjnie i mam jakis absmak do siebie gdy tylko spojrze w lustro.

Oficjalnie moglabym dzis rodzic bo ciaza i wedlug USG i wedlug OM donoszona, ale moj syn nie wspolpracuje ze mna wogole. do tego mam wrazenie ze sacza mi sie wody ale pewnie to tylko bardzo rozwodnione uplawy...

hm... co by tu ze soba zrobic... :confused::confused:

reklama
Och faktycznie nie ma co ze soba zrobic. Kiedys modlilam sie zeby byc jak najszybciej w domu, a teraz mam juz dosc! Codziennie te same czynnosci, to samo w tv, tylko na bb sie cos dzieje....chociaz tez juz coraz mniej i jak ja mam wytrzymac jeszcze nie wiadomo ile :wściekła/y:

Zeby przestało boleć w krzyżu zastosowałam pozycję "na małysza" opierając ręce o kolana i tak 40min. :dry::dry: :oo2:

haha zastanawialam sie jak to jest :) pierwsza mysl ze tak jak w locie stopy na ziemi a cialo pod katem do ziemi :-D:-D:-D tylko jak to wytrzymac :DDDD potem dopiero ze tak jak na skoczni ;-) sprobujemy jak mnie cos chwyci :D

Dziewczyny a czy czujecie czasem:
a) reka bicie serduszka bobaska - mialam dopiero tak dwa razy
b) ruchy glowki tam na samym dole jakby w kanale - ale reka... bo mialam dopiero tak raz ze mala ta glowa tak pchala ze az na zewnatrz bylo czuc... jakby chciala sie przebic.... nie potrafie chyba logicznie juz tlumaczyc heheh
????

b) ruchy glowki tam na samym dole jakby w kanale - ale reka... bo mialam dopiero tak raz ze mala ta glowa tak pchala ze az na zewnatrz bylo czuc... jakby chciala sie przebic.... nie potrafie chyba logicznie juz tlumaczyc heheh
????

ja tak mam czuje delikatne jakby muśniecia na dole jak siedze i dzidzi nie wygodnie czasem to jak ucisnie glowa na dole to az boli eh ale ogolnie takie ruchy na dole to sa przyjemne

Kasia tylko u mnei zawsze bylo czuc glowke ale tylko jakby wewnatrz i to klucie w srodku... a ostatnio to az mi tam prawie falowalo na zewnatrz.... ale potem po paru godzinach przeszlo :(

haha zastanawialam sie jak to jest :) pierwsza mysl ze tak jak w locie stopy na ziemi a cialo pod katem do ziemi :-D:-D:-D tylko jak to wytrzymac :DDDD potem dopiero ze tak jak na skoczni ;-) sprobujemy jak mnie cos chwyci :D

????

raczej stawialabym na czkawke dzidzi niz na bicie serduszka :tak:

Cześć dziewczyny ja siedze sobie w szpitalu troche sie nudze bo mala spi zaczyna mi sie nawal pokarmu i nie wiem jak to bedzie bo poprzednio bylam juz w domu a teraz sama tu :sorry2:
Helenka juz dzisiaj przybrala na wadze wiec mam nadzieje ze nie bedzie zle tylko wydaje mi sie ze zaczyna robic sie zolta wiec musze zapytac o to na wieczornrj wizycie
wody mi odeszly jak z wami pisalam i tak malo mi sie ich wydawalo bo przy Zuzi bylo ich ze cztery razy wiecej wiec myslalam ze to nie wszystkie ale niestety nic juz wiecej nie bylo pewnie dlatego Helenka urodzila sie taka malutka bo lozysko nie bylo pewnie w pelni wydolne moze i lepiej ze o tym wczesniej nie wiedzialam bo bylby tylko stres :-(strasznie sie zdziwilam jak zobaczylam mala bo jeszcze na porodowce lekarka mi powiedziala ze wychodzi 3100 a okazalo sie ze mala miala tylko 2480 musze konczyc bo jamochlon sie obudzil moze odciazy troche biedne piersi mamy

reklama
witajcie;)

ale wy jestescie kazdego dnia co nowy dzidzius sie rodzi.....ale Fajnie!!!:szok:

pozdraiwam i trzyma kciuki za was!!!!!!

Do góry