tez wczoraj mialam biegunke i myslalam ze cos sie szykuje... a tu dupa... jedynie organizm mi sie oczyscil przez co poczulam sie lzejsza ale juz zdazylam ponadrabiac czekoladkami![]()
jejku jak ja bym chciala czekolady !!! klaudzia jedz poki mozesz :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez wczoraj mialam biegunke i myslalam ze cos sie szykuje... a tu dupa... jedynie organizm mi sie oczyscil przez co poczulam sie lzejsza ale juz zdazylam ponadrabiac czekoladkami![]()
powolutku sie dopasowujemy ze wszystkim, a jutro bedziemy pierwszy dzien sami bez tatusia, ktory wraca do pracy po tygodniu urlopu. zobaczymy jak nam pojdzie![]()
Mnie też biegunka dopadłato nie wiem co z nami bylo, chyba jakis wirus na bbja tez biegunka i wymioty do tego
![]()
Oby to był ten wirus :-):-):-):-)Dziunka24 - wirus rodzeniowy![]()
no wlasnie cisza cos u niej.zaraz napisze do niej smska.
martolinka no przegralas hehehea ja zdobylam za to zloty medal jako pierwsza listopadowa mamusia !!
a tak bardzo nie chcialam urodzic 1 listopada. wykrakalam to sobie juz dawno i maly posluchal mamusie
mam nadzieje, ze sobie jutroporadzimy.najwazniejsze zeby byc systematycznym w karmieniu, przewijaniu i zeby maly nie mial problemow z zasypianiem. wtedy co karmienie mam dla siebie okolo 2 godzinek, ale to takie godzinki na dogladaniu go, na sprzataniu, robieniu obiadku albo odsypianiu poprostu
gdyby tyko tak mnie szwy ni erwaly i tylek nie bolal to juz bym byla zadowolona w 100% no i gdyby w koncu prawidlowo mi wychodzilo przystawianie go do cycucha.
mam rozpuszczalne- jedyna pociecha, ze juz nikt mi tam nie bedzie dodatkowego bolu zadawal
co do cycka to przystawiam co 2 godzinki przerwy, ale poki co pozycja lezaca najlatwiejsza i najleopiej nam wychodzii nawet ja moge troszku przymknac oko w trakcie tego karmienia ;-)
a jak Twoje samopoczucie? jakiś baby blues?